Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Da li ste spremni: Počinje IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA!

Da li ste spremni: Počinje IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA!

0
IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA petface

Utisci sa nedavno održanog Pet Party-ja polako se stišavaju, a mi ne pravimo predah i ulazimo u novu avanturu zvanu IZBOR ZA NAJELEGANTANIJE LJUBIMCE BEOGRADA!

Novosađani, da li ste spremni za subotu?

Prijave na sledećem linku——>>> Pet Party u Novom Sadu!

U ovom foto-konkursu učestvuje čak 50 ljubimaca koji su sa svojim vlasnicima pozirali pred objektivom našeg iskusnog fotografa Ivice. Svi oni su uspeli da se pokažu u svoj najboljem svetlu i da iskažu sav svoj poencijal. Svojim stavom šarmiralo nas je čak 46 pasa, 3 mačke i jedna kornjača. Svi oni će se nadmetati za titulu najboljeg svoje vrste. To znači da ćemo imati pobednike u kategorijama NAJELEGANTIJI PAS, MAČKA I SITNA ŽIVOTINJA.

Pročitajte još: VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u subotu!

Izbor počinje upravo danas 16.  juna, a priliku da birate NAJELEGANTANIJE LJUBIMCE BEOGRADA imaćete dve nedelje, tačnije do 30. juna u podne. Glasanje je moguće JEDINO iz aplikacije koja se nalazi na Facebook stranici Ljubimci su zakon, u okviru aplikacije:

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA

Dakle ravno dve nedelje je i više nego dovoljno da se opredelite za svog favorita, ili za više njih. Glasanjem ćete pomoći nekome da ponese prestižnu titulu NAJELEGANTANIJEG LJUBIMCA BEOGRADA u svojoj kategoriji. I ne samo to..NAJELEGANTNIJI PAS,MAČKA I SITNA ŽIVOTINJA za svoj plasman biće nagrađeni ukusnim paketima koje će im omogućiti sponzor MJ Trade.

Dragi vlasnici, podsećamo vas na to da pregledate pravila koja se nalaze u aplikaciji, a posebno deo u kojem se nalaze nedozvoljene aktivnosti prilikom glasanja, kako bismo izbegli neprijatnosti.

Svima želimo mnogo sreće, i neka NAJBOLJI pobede!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.