Naslovna VESTI PSI KAKVA LJUBAV: Izgladneli psi nađeni zajedno nisu odustali jedan od drugog!

KAKVA LJUBAV: Izgladneli psi nađeni zajedno nisu odustali jedan od drugog!

0
izgladneli-petface

Izgladneli i nemoćni, ali beskrajno vezani jedan za drugog! Tako počinje priča o dva napuštena psa. Niko zapravo ne zna kako je izgledao život Filipa i Dejda, dva napuštena psa koji su nađeni zajedno, napušteni u Oregonu. Iako su obojica nađeni jako lošeg zdravstvenog stanja, vrlo brzo je postalo jasno da koliko znače jedan drugome.

Kada su nađeni, bili su preplašeni, ali je Sofija Kondon iz Udruženja za zaštitu životinja, učinila sve da dobije njihovo poverenje. Čekao ih je dug oporavak u bolnici.

Pročitajte još: Boni i Klajd: Nerazdvojni dok čekaju da budu usvojeni zajedno

– Od momenta kako su ušli na vrata, bilo je jasno da između njih postoji specijalna veza. Sve u bolnici nas je to raznežilo, rekla je Beka Falender, veterinar.

izgladneli petface Kada je Filip, mešanac pudle, trebalo da ide na šišanje, Dejd je insistirao da i on bude prisutan. Filip je posle šišanja bio kao nov. Oba psa su dobila dobre prognoze za dalji oporavak! Naći dom čak i jednom psu može biti težak posao, ali se ljudi koji brinu o njima nadaju da će psi biti usvojeni zajedno, jer je sasvim jasno da su nerazdvojni.

Pročitajte još: DIRLJIVA FOTOGRAFIJA IZ KOMŠILUKA: Poslednji poljubac nerazdvojnih prijatelja iz bokseva!

izgladneli-petfacePosle samo nekoliko nedelja, san se ostvario! Jedna žena je čula za njihovu priču i odlučila da ih odvede u svoj dom i da im pruži život kakav zaslužuje.

Kakvi slatkiši! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstReprezentativki Srbije otrovan pas Grof u parku: „Reagujte pre nego što nastrada neko dete“!
Sledeći tekstSJAJNO: Veterinar je proveo noć u psećoj kućici kako bi pokazao koliko je hladno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime