Naslovna VESTI PSI Krivična prijava protiv vlasnice malene Mie, koja ju je izgladnjivala! (VIDEO)

Krivična prijava protiv vlasnice malene Mie, koja ju je izgladnjivala! (VIDEO)

0
izgladnjivala petface

Vlasnica ju je izgladnjivala do ivice života. Nije marila za njeno zdravlje, a malena Mia je odbrojavala poslednje dane! Izgubila je čak 25% svoje težine.

Priča o okrutnosti vlasnice nas vraća godinu dana unazad, kada je mala čivava po imenu Mia dovedena „San Jose Animal Services“, centar za negu životinja, na ivici života! Celokupna krivica je u neodgovornom ponašanju njene vlasnice!

izgladnjivala petface

U Kaliforniji važi Zakon, po kome zaposleni u jendom ovakvom centru, imaju obavezu i pravo da ukoliko posumnjaju na slučaj okrutnosti nad životinjom, obaveste nadležne o tome!

izgladnjivala petface

Tri nedelje ranije, Mia se razbolela, pa ju je vlasnica dovela kod veterinara. Imala je upalu materice i morala je na operaciju. Veterinar je izvršio operaciju, iako nije bio siguran da li će vlasnica pristati da snosi troškove. Mia je teško podnela operaciju i transfuzija krvi je bila neminovna.

Pročitajte još:
KRIVIČNA PRIJAVA za čoveka iz Kruševca koji je vezao konja za kola koja su u pokretu!

Njena vlasnica je bila protiv tog rešenja, ali je Miu ostavila na veterinarskoj klinici.

izgladnjivala petface

Međutim, jednog dana iznenada se pojavila u klinici i mimo svih pravila odvela Miu!

Zabrinuti za njeno zdravlje, veterinari sa klinike su kontaktirali vlasnicu i zahtevali da posete ženkicu. Kada su je ugledali – šokirali su se! Miu je vlasnica izgladnjivala, bila je potpuno letargična, dehidrirana,… Za tri nedelje izgubila je čak 25% svoje težine!

Uzeli su stvar u svoje ruke i vratili mališanku u kliniku! Zbog utvrđene anemije, Mia je odmah dobila neophodnu pomoć, infuziju, redovne obroke,..

izgladnjivala petface

Kada su je ugledali, bila je letargična, slaba i dehidrirana. Za 3 nedelje izgubila je 25% svoje telesne težine! Odmah su je uzeli i vratili na kliniku…

Pročitajte još:
KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

Konačno, ponovo je dobila svoj preslatki stomačić 😉

izgladnjivala petface

– Do skoro je odbijala da jede ukoliko je neko ne hrani, a sada, jede potpuno sama! Na kraju je stigla do 2,5 kg, normalne težine za njen uzrast, rekli su sa „San Jose Animal Services“.

U međuvremenu, protiv vlasnice koja ju je izgladnjivala podneta je krivična prijava, a Mia je zahvaljujući Dr Tajsonu, našla svoj novi dom!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFENOMENALNO: Ponovni susret mačke i njene vlasnice 6 godina od nestanka ljubimice!
Sledeći tekstPAMETNICA: Ovčar Pero prešao 400 kilometara kako bi se vratio kući vlasnicima koji su ga ostavili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime