Naslovna VESTI PSI Izgorelo joj je sve, A ONA JE IMALA SAMO JEDNU ŽELJU: “Spasite...

Izgorelo joj je sve, A ONA JE IMALA SAMO JEDNU ŽELJU: “Spasite ga…” (VIDEO)

0
izgorelo joj je sve petface

Žena iz Virdžinije je zahvaljujući vatrogasnoj jedinici uspela da spase svoje štene koje je ostalo u kući nakon to ju je zahvatio požar. Vatrogasci iz Houpvela su odmah došli na mesto gde se dogodio požar i brzo počela da rešava problem.

Vlasnica kuće, Loren Smit, nije bila tamo kada je požar zahvatio kuću, ali kada je stigla kući i videla šta se dešava, provo joj je bilo na umu da spase svoje kuče, koje je ostalo u kući. Ona je pokušala da uđe u kuću, kako bi spasila kuče, ali nije uspela u tome. Gust dim je bio najveća prepreka za ovu ženu.

PROČITAJTE I:

NEZAPAMĆENA TRANSFORMACIJA: Iako je izlečena i prelepa, i dalje tuguje u skloništu!

Tada su vatrogasci stigli na mesto događaja rečeno im je da je pas gospođe Smit, Džodi, još uvek unutra. Vatrogasci su se borili sa plamenom i dimom, dok nisu pronašli psa, koji se od straha sakrio u podrumu.

Srećom, Džodi je bio budan i disao je normalno, a vatrogasci koji su bili ispred kuće su brzo obavestili veterinare koji su odmah došli na lice mesta, kako bi pregledali kuče.

Džoda se dobro oseća i sada je ponovo sa svojom vlasnicom, koja je zahvalan dobrim i hrabrim ljudim što su joj vratili njenog psa i izvukli ga iz pakla zapaljene kuće.

Vatrogasci su uspeli da vatru stave pod kontrolu u roku od pola sata nakon dolaska na lice mesta. Sada se istražuje šta je bio uzrok požara. Smit je zajedno sa svojom kućom u Crvenom krstu koji joj pomaže, jer je ostala bez svoje imovine i svega što je imala. Ali Smit je ipak ostala pozitivna, iako je sve izgubila, ostao joj je njen verni prijatelj.

Smit je navela da nije brinula o materijalnim stvarima. Rekla je da njen muž sa decom nije bio kući, i nije imala razloga da se brine za njih. Ali je u kući ostala samo kuca. Sada je i ona dobro.

Veću sreću nismo videli, do osmeha psa i vlasnice kada su se ponovo sreli!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEZAPAMĆENA TRANSFORMACIJA: Iako je izlečena i prelepa, i dalje tuguje u skloništu!
Sledeći tekstNAJGORI BEZOBRAZLUK U VRBASU: Ostavili mače puno crva u zavezanoj kesi! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime