Naslovna VESTI PSI STRAŠNA SUDBINA: Nakon 11 godina ona je i dalje u skloništu, A...

STRAŠNA SUDBINA: Nakon 11 godina ona je i dalje u skloništu, A IZGUBILA JE I OKO!

1
izgubila je i oko petface

Glorija je rođena negde početkom 2007. godine. Rođena je sa nekoliko braće i sestara, ali je ona i još jedno kuče preživelo. Zajedno sa njenim preživelim bratom, vlasnik ih je odveo u sklonište.

Glorija je na početku života imala sreće jer je brzo po dolasku u sklonište bila usvojena. Međutim, jedanaest godina kasnije ona je još uvek u skloništu.

PROČITAJTE I:

KONOPAC JE BIO KRVNIČKI VEZAN da se nesrećnom psu usekao u vrat!

-Ona se uvek slobodno kretala po skloništu i uprkos tome što je uvek bila jedna od manjih, svi su je poštovali. Nažalost, ranije ove godine Glorija je izgubila levo oko usled glaukoma i od tada joj život u skloništu predstavlja problem, napisano je na Fejsbuk stranici britanske organizacije u Srbiji Serbia’s Forgotten Paws.

Glorija se skrivala na različitim mestima oko skloništa, kako bi izbegla ostale pse koji se kreću oko skloništa.

izgubila je i oko petface

-Zabrinuti smo da neće uspeti pregurati zimu bez pomoći. U Srbiji je zima veoma hladna tako da ova kuca zaslužuje neku udobnu kuću u slučaju da nikada ne nađe stalni dom, napisali su iz Serbia’s Forgotten Paws.

Novac za smeštaj, za Gloriju je pronađen. Za 70 funti mesečno joj je obezbeđena smeštaj i hrana, a ona bi spavala u toplom i zatvorenom prostoru. Ovi ljudi žele da Glorija napusti sklonište zauvek i da uživa u kvalitetnom vremenu, voljena i zbirnuta, kao što svi psi zaslužuju.

Temperatura je niska i ne povećava se nikako tokom noći. Zima tek počinja, a što se više približava januar sve je hladnije i hladnije.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Nista mi nije jasno iz teksta , da li je Glorija zbrinuta ili nije i kome to placaju 70 funti ako nije zbrinuta

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.