Naslovna VESTI DEČAK SE IZGUBIO U ŠUMI! Kada je izjavio KO GA JE ČUVAO...

DEČAK SE IZGUBIO U ŠUMI! Kada je izjavio KO GA JE ČUVAO TRI DANA – svi su ostali SKAMENJENI! (VIDEO)

0

Samo čudo je poslalo medveda da čuva trogodišnjeg dečaka koji se izgubio u šumi nakon što je nestao iz prabakinog dvorišta.

Preživeo je u ekstremnim vremenskim uslovima, a zahvalio se svom neverovatnom prijatelju – medvedu.

UZGAJIVAČI PRODAJU PSE LABORATORIJAMA ZA TESTIRANJE! Ubrizgavaju im lekove, viruse, otrove!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NIJE IH OSTAVILA NA CEDILU: Glumica Gorica Popović traži dom za ova dva mališana! (FOTO)

Trogodišnji Kejsi Hatavej igrao se u dvorištu svoje prabake u Ernulu, Severna Karolina (SAD), sa svojim bratom i sestrom. Kada su pozvali decu da uđu unutra, dečak nije bio sa njima. Porodica ga je tražila 45 minuta na tom području, a nakon neuspešne potrage je odlučila da pozove 911.

Narednih 48 sati FBI, policija, desetine dobrovoljaca, spasilaca i bespilotnih letelica pretraživali su preko 1.000 hektara terena kako bi pronašli Caseyja, ali tada su ih ekstremne vremenske prilike, vetar i kiša naterali da obustave potragu dok se uslovi ne poboljšaju.

Sutradan je lokalni meštanin kontaktirao šerifa Ureda okruga Craven. On mu je rekao da je čuo uplakanog malenog dečaka koji je dozivao majku, što je vodilo spasioce 50 metara u šumu gde je Kejsi bio zapetljan u grmlju s druge strane reke.

Bio je mokar, ali sve je bilo u redu. Dali su dečaku malo vode i ponovno ga vratili svojoj porodici. Iznenadili su se onim što im je trogodišnji dečak poručio. Kejsi im je rekao da ga je ljubazni medved tamo čuvao.

Njegova tetka objavila je na svom Facebooku: “Kejsi je zdrav, nasmejan i priča. Rekao je da se dva dana družio s medvedom”, dodala je, “Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva. Bog je dobar Bog. Čuda se događaju.”

Još nije potvrđeno da li je njegova priča stvarna ili izmišljena, ali šerif okruga Craven, Chip Hughes, rekao je da za malog dečaka koji je preživeo tako strašne vremenske uslove ništa nije nemoguće. U bolničkom centru Carolina East dečak je lečio manje posekotine i modrice, a sada je zdrav i dobro raspoložen.

Izvor: Novizivot.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCRVI SU GA ŽIVOG JELI: Sa dve sačme iz lovačke puške u sebi, 5 dana ČEKAO da neko dođe po njega!
Sledeći tekstPREGAŽEN STARI PAS: Ni posle 40 dana BAHATI vozač NIJE PRONAĐEN! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime