Naslovna VESTI PSI Mladić je izgubio život spasavajući svog psa od voza u pokretu!

Mladić je izgubio život spasavajući svog psa od voza u pokretu!

0
izgubio život petface

izgubio život: Naša današnja priča potvrda je velike ljubavi koji vlasnici gaje prema svojim ljubimcima. Koliko puta ste čuli nekoga da kaže da bi za svog psa dao i život ako treba!? Ovaj momak je to stvarno i učinio.

Pročitajte još: 11-godišnji dečak zaustavio saobraćaj, kako bi spasio psa!

Jedan mladi čovek iz Modesta u Kaliforniji izgubio je sopstveni život spasavajući psa od voza koji je išao pravo na njega. Kako strani mediji javljaju, radi se o momku od dvadeset godina, koji je nažalost, na mestu ostao mrtav. Sa druge strane, pas je prošao bez ijedne povrede.

Navodno, ovaj čovek je sa jednom ženom i svojim psom išao po delu Modesta koji se zove Dry Creek. U jednom trenutku, on je pustio psa sa povoca, nakon čega je pas nestao iz vidokruga.

Pročitajte još: VLADISLAV HEROJ: Policajac spasio psa lutalicu sa šina!

Ubrzo potom, njima u susret išao je voz, krećući se brzinom od 45 kilometara na sat. Pas se u jednom trenutku zaputio pravo ka šinama, a mladić je videvši to, odmah reagovao. Naime, on je potrčao ka svom ljubimcu, u nameri da ga izgura sa šina. On je u toj svojoj zamisli uspeo. Spasio je život voljenom ljubimcu. Nažalost, izgubio je svoj život.

Pročitajte još: SJAJNO: Radnik gradske čistoće spasio psa, bačenog u kontejner!

Ženska osoba koja je bila u šetnji sa mladim čovekom, odmah je reagovala. Naime, ona je otrčala po pomoć kod obližnjeg vatrogasca, koji je u tom trenutku bio van dužnosti. Čovek je pokušao da reanimira nesrećnog mladića, ali nažalost bilo je prekasno.

izgubio život petface

Meštanka Džudi Stark, koja živi na imanju uz prugu, lokalnim medijima je izjavila da nije znala da se nešto dogodilo, sve dok nije čula sirene. Ona međutim, nije nimalo iznenađena što je na ovoj deonici neko izgubio život. Kako kaže, na tom delu pruge i oko pruge ljudi stalno šetaju, čak se i deca tu igraju i bilo je pitanje trenutka kada će neko izgubiti život.

Pročitajte još: SVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio psa!

JAKO, JAKO TUŽNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKO TANJUG JAVLJA: Roda Klepetan STIGAO posle 6 dana kašnjenja, Malena ga verno čekala!
Sledeći tekstBRAVOOO: I Iran zabranio životinje u cirkusima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime