Naslovna VESTI PSI IZGUBLJEN 2 GODINE! Ponovo je u svom domu.

IZGUBLJEN 2 GODINE! Ponovo je u svom domu.

0
Izgubljen 2 godine

Nakon meseci bezuspešne potrage, Lirojevi vlasnici su izgubili svaku nadu da će se on vratiti kući. Međutim, njen ID čip im je vratio osmeh na lica. Njihov ljubimac je ponovo u svom domu.

Izgubljen 2 godine

Elardovi, porodica koja živi u Daphneu u saveznoj državi Alabama bili su slomljeni od kad je njihov pas Liroj nestao. Posebno su bili teški trenuci za decu Karen i Roberta, kojima su morali pružati podršku dugo vremena svake večeri, uveravajući ih da će se njihov četvoronožni prijatelj ipak vratiti.

Lirojeva nepodnošljiva odsutnost trajala je gotovo 2 godine. Pas je jednog dana izašao kroz zadnja vrata i od tada se nije javljao. Njegovi vlasnici su 6 mjeseci bez prestanka tragali za njim, ali su se pomirili sa činjenicom da je najverovatnije otišao zauvek.

Izgubljen 2 godine

Međutim, početkom godine, Liroj je viđen i zbrinut od strane lokalne službe za kontrolu životinja dok je lutao u društvu drugog psa. Službenica Džesi Pejn je spasila njih dvojicu i odvela ih u sklonište, gdje je otkrila da Liroj ima mikročip. Drugi pas nije bio identifikovan. Obojica su bili u lošem stanju, što se posebno videlo na uprljanom i umršenom krznu.

Pročitajte i ovo: BLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.

“Nikad ne bih znala ko je on i odakle dolazi bez mikročipa ili činjenice da je nestao “, rekla je Džesi Pejn. Lirojeva vlasnica, Karen Elard nikada neće zaboraviti razgovor koji je imala s policajkom na telefonu. ” Dobila sam poziv i ona je rekla: Ovde službenica Pejn. Da li ste izgubili psa?’ I tako su nas pronašli “, seća se majka porodice.

” To je tako neočekivano. Kao u snu “, kaže njen suprug. Deset minuta kasnije, Pejnova je bila ispred njihove kuće s Lirojem. Svi su tada pustili emocijama na volju.

Izgubljen 2 godine

Liroj je bio samo nešto više od 3 kilometra udaljen od porodične kuće kada je pronađen. Ko zna kroz što je sve prošao tokom svog bega. On i Šerlok – kako je nazvan njegov saputnik su jedini koji znaju sve tajne njihove avanture.

Pročitajte i ovo: OSETIO JE DA NEŠTO NIJE U REDU… I TAKO POSTAO JUNAK.

Nakon sesije nege i zasluženog odmora kod kuće, Liroj je mogao da poseti svog prijatelja u skloništu. Poziv za pronalaženje vlasnika Šerloka je objavljen kako bi se pokušalo da se vrati njegovim pravim vlasnicima. Ako se niko ne pojavi, ponudiće se za usvajanje.

Nakon gotovo dve godine bez svog voljenog psa, porodica Elard je konačno ponovo bila na okupu sa svojim vernim prijateljem. “Ovo je čudesno”, rekla je Karen Elard. “Nadam se da će ova priča ohrabriti i druge ljude da ne gube nadu ako im se slična stvar dogodi.”

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO VOLIMO MAČKE? Možda zato što su savršene.
Sledeći tekstPREŽIVEO HOROR! Luka se oporavlja.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime