Naslovna VESTI PSI Izmučeni pas Ned PPRONAĐEN I SPASEN sa samo 9 kilograma!

Izmučeni pas Ned PPRONAĐEN I SPASEN sa samo 9 kilograma!

0
izmučeni pas petface

Ako dobro razmislimo, zaista nije teško učiniti psa srećnim. Nekoliko poslastica, igra dobacivanja s vremena na vreme i činijice sa vodom i hranom su zaista i više nego dovoljno da naši četvoronožni prijatelji budu presrećni. Bez obzira na to koliko je lako ispratiti ovo, neki ljudi okrutno biraju da to ne urade.

Našli su ga mršavog, izgladnelog, sa PLASTIČNOM KESOM oko vrata! (VIDEO)

Mešanca hrta je u februaru spasilo Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama (RSPCA) i sa jedva 9 kila, on je bio najmršaviji pas kojeg su inspektori ikada našli živog.

izmučeni petfaceJadni i izmučeni pas, po imenu Ned, težio je 50 odsto manje od težine koja je preporučena za njegovu rasu i veličinu. Društvo za prevenciju okrutnosti je došlo do psa nakon što ih je pozvala Nedova vlasnica Maria Stanifort tvrdeći da je izmučeni Ned lutalica kojeg je pronašla na ulici. Pošto je utvrđeno da ovo nije istina, Maria je uhapšena i osuđena na kaznu zatvora u trajanju od 18 meseci.

Svi su ignorisali ovog premršavog psa, dok se nisu pojavile ONE!

Nakon što je Nedova priča počela da kruži, ljubitelji pasa su počeli da doniraju hranu i odeću kako bi jadni pas što pre popravio svoje zdravstveno stanje. Zahvaljujući RSPCA i divnim ljudima donatorima, Ned je povratio svoju težinu i izgleda zdravije nego ikada. Ovaj mešanac hrta sada ima novi dom, novu porodicu i tri psa drugara sa kojima može da se igra.

izmučeni petface– Dok Stanifort nije priznavala da je kriva za strašno stanje u kojem se Ned našao, drago nam je da je odlučila da pozove RSPCA i preda Neda. Ko zna koliko bi kuče izdržalo u paklu u kojem je živelo. Ned sada ima preko 60 ari placa da trči i uživa, kao i osnovne uslove za život, a i mnogo više od toga, rekli su iz Kraljevskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!
Sledeći tekstAKCIJA NOVEMBRA: Dame – sredite nokte, pomozite psima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime