Naslovna VESTI PSI IZNENAĐENJEEEE!!! – PRONAŠAO PSA U SVOM AUTOMOBILU

IZNENAĐENJEEEE!!! – PRONAŠAO PSA U SVOM AUTOMOBILU

0
pas u automobilu

Svi znamo da su psi veoma pametni. Imaju odličan osećaj za ljude i situacije. Ali ovaj, naizgled ulični pas je nepogrešivo izabrao da uđe u pravi automobili, u pravi čas i to pravog čoveka.

Rodrigo Koeljo je parkirao automobil ispred apoteke u koju se uputio u nabavku. Kada se vratio, zatekao je na sedištu gosta. Malenog, simpatičnog belog psa „Sedeo je bezbrižno i nije hteo da izađe“ – priča Rodrigo.

pas Tor

ZAPLAKAO KADA JE VIDEO POTRESNU PORUKU ZAKAČENU ZA PSA:Pročitajte šta je pisalo.!

Iako ima već nekoliko pasa, Rodrigo je odlučio da ovog mališana odvede u svoj dom i da pokuša da pronađe vlasnike ako postoje. Stari psi nisu bili oduševljeni pridošlicom. Srećom, Rodrigo ima preko miliona pratilaca na Fejsbuku, a njegovi psi su vrlo poznati na internetu. Odmah je fotografije i priču podelio na društvenim mrežama. Video snimci ovog psa imaju preko 500.000 pregleda!

Pas Tor postao hit vest

Nedugo posle toga, javili su mu se ljudi koji su tvrdili da se na snimku vidi njihov pas. Rekli su da se zove Tor! Dajana i Maison su odmah došli do Rodrigove kuće, a moćni Tor im se bezgranično obradovao. Ispostavilo se da je Tor nekako nestao iz njihove kuće udaljene 8 kilometara i da su ga oni bezuspešno tražili dok nisu videli Rodrigove objave na društvenim mrežama.

DUŠA I SRCE ZA POŽELETI: Ovaj gluv i gotovo slep pas pomaže neželjenim drugarima

Svima je laknulo, a verovatno najviše Rodrigovim psima kojima se Tor nikako nije dopao. Ali, ostaje pitanje: Kako je Tor odabrao baš Rodrigov automobil?

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČKA SE POČASTILA I ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Posle svega dobila nadimak „ČESNICA“
Sledeći tekstSTRUČNJACI UPOZORAVAJU: PSI MOGU BITI U OPASNOSTI POSLE UKIDANJA KARANTINA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime