Naslovna VESTI PSI DEVOJČICU (3) IZUJEDAO PAS PO OBRAZU: Htela je da ga pomazi, a...

DEVOJČICU (3) IZUJEDAO PAS PO OBRAZU: Htela je da ga pomazi, a on je napao, ne zna se šta je sa psom! (VIDEO)

0
izujedao po obrazu petface

Troipogodišnju devojčicu napao je pas lutalica u centru Valjeva, ali ju je srećom od težih posledica spasao otac s kojim se šetala. Dete je zadobilo nekoliko ogrebotina po obrazu, koje su sanirane u Urgentnom centru, prenosi Blic.

Večernja šetnja centrom grada tokom festivala “Tešnjarske večeri” za porodicu M. M. pretvorila se u noćnu moru, pošto se pas lutalica ustremio na glavu njegove ćerke, dok su prolazili pored kafića na obali Kolubare u Čika Ljubinoj ulici.

-Ćerkica je išla tik pored mene. Primetio sam psa koji je sedeo, a dete je pružilo ruku prema njemu, pošto voli pse, a i sami ih imamo kući. Međutim, on je neverovatnom brzinom krenuo prema njenoj glavi. Uspela je samo da se okrene nazad, ali ju je dohvatio za obraz dva puta, pre nego što sam uspeo da ga šutnem i da je odbranim, priča M. M, prenosi Blic.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

S obzirom da je detetu tekla krv i da je plakala od bola, M. M. kaže da se uspaničio i da nije primetio u kom pravcu je pas lutalica pobegao.

Inače, gradskim vlastima je od početka ove godine zbog napada pasa lutalica podneto više od 100 zahteva za naknadu štete, a po podacima za prvih pola godine, psi su ujeli osmoro dece, od kojih je najmlađe, do ovog slučaja ćerke M. M, imalo 7 godina.

Na ime naknade štete građanima zbog ujeda lutalica isplaćeno je 1,9 miliona dinara, a poljoprivrednicima zbog napada na domaće životinje 1,8 miliona dinara.

Procena koliko napuštenih pasa ima na valjevskim ulicama ne postoji, a azil za njihov smeštaj u Zlatariću, koji ima kapacitet 200 pasa, stalno je pun.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJADAN PAS: Porodica ga je izbacila iz stana kada je DOBILA BEBU! (VIDEO)
Sledeći tekstPAS KOJI SE MNOGO NAPATIO: Sama, BOLESNA I ISTRAUMIRANA, lutala je ulicama Beograda! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime