Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Pronađen vlasnik psa koji je izujedao devojčicu!

NOVI SAD: Pronađen vlasnik psa koji je izujedao devojčicu!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Devetogodišnju devojčicu 19. februara u Novom Sadu izujedao je pas rase japanska akita. Ovom prilikom devojčica je ozbiljno povređena, a zahvaljujući svedocima policija je pronašla vlasnika, Filipa S. (20). Kako prenose „Večernje novosti“, Filip je u policiji negirao da je njegov pas napao i izujedao devoojčicu!

Protiv Filipa S. (20) će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je izazvao opštu opasnost.

TRAGA SE ZA VLASNIKOM: Akita inu u Novom Sadu izujedala devojčicu!

„Večernje novosti“ prenose da je vlasnik u ponedeljak uveče saslušan u policiji i tom prilikom je negirao da je njegov ljubimac napao i povredio devojčicu. Njega su, pak, svedoci nemilog događaja prepoznali kao vlasnika psa.

Vido Rađenović, otac devetogodišnjakinje koju je 19. februara, oko 18 časova, na igralištu napao pas i naneo joj ozbiljne povrede po licu, u utorak je izjavio da je važno da je vlasnik pronađen i da treba da odgovara za ono što je njegov pas uradio.

izujedao petface
Akita sa bebom!

Podsećamo, devojčicu staru devet godina napao je pas rase japanska akita, koji se po pričama očevidaca, roditelja druge dece i prolaznika, otrgao od mladića, koji ga je, sedeći na klupi, držao na povocu i istovremeno tipkao po mobilnom telefonu. Pas bez korpe na njušci iznenada je skočio na devojčicu, koja je zbog ozbiljnih povreda završila u Dečjoj bolnici, gde je provela noć, a zatim puštena kući na oporavak.

TRAŽE SE SVEDOCI koji su videli kako je akita povredila devojčiciu u Novom Sadu!

Njenom ocu svedoci su ispričali da je mladić, videvši šta je njegov pas uradio, skočio, povukao ga i odvojio od malecke, rekavši ljutito psu: “Vidi šta si uradio”, a zatim se udaljio sa igrališta.

Radnici JKP “Zoohigijena” su nekoliko sati posle nemilog događaja pronašli mešanca sibirskog haskija i malamuta, po građi tela vrlo nalik japanskoj akiti, ali ga devojčica na pokazanoj fotografiji nije prepoznala.

O pronalasku vlasnika psa biće obaveštena i veterinarska inspekcija. Njeni stručnjaci bi trebalo da se izjasne o tome da li je reč o opasnoj rasi psa ili ne.

Izvor: www.novosti.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZnate li ko je glavni „krivac“ za uspehe Ivane Španović? Pas Piko!
Sledeći tekstPredstavljamo 11 najdruželjubivijih rasa mačaka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime