Naslovna VESTI PSI PRIRODNI IZVOR OPTIMIZMA ostavljen bolestan i sam na ulici!

PRIRODNI IZVOR OPTIMIZMA ostavljen bolestan i sam na ulici!

0
izvor optimizma petface

Kada su službenici u okrugu Vildomariju, Kalifornija, 17. jula stigli u njihovu smenu, dočekali su ih bolni pogledi.

Bili su u kutiji, kada su ih pronašli i odmah su otrčali po pomoć ali je za jednog od dva francuska buldoga, već bilo kasno.

Otvaraju se NOVI KAFIĆI za francuske buldoge – „The Happenstance“ i „Pug Cafe“

Preživeli buldog, nazvan Feniks, bio je svestan, bolestan i očigledno previše uplašen zbog nenadane promene života i okoline. Sklonište je kontaktiralo spasioce i dobili su veoma kratak rok da se spase Feniksov život.

-Sklonište na je dalo dan da nađemo hranitelje i odvezemo psa. Imali smo sreće sa ovim buldogom, rekao je Megan Najt dobrovoljni spasilac.

izvor optimizma petface

Kada su dobrovoljci stigli po Feniksa nisu mogli da veruju šta je sve trogodišnji pas trpeo.

-Bilo je teško gledati stanje u kojem se nalazio. On je bio bez dlake, pun krasti na nogama, mirisao je strašno i imao je probleme sa šapama, naveo je Najt.

Feniks je testiran i pregledan i utvrdilo se da ima pojedine oblike šuge, ali i mnogobrojne druge posledice lošeg odnosa prema njemu.

Malecni Francuski buldog budi svoj vlasnika na najslađi mogući način! (VIDEO)

Feniksu je posvećena puna pažnja u njegovom hraniteljskom domu. Polako se oporavljala, dobro jede i izlazila je napolje, svakog dana na duži period. Tri meseca nakon napuštanja pas je konačno shvatio šta znači toplina doma. A njen život kao kućnog ljubimca daleko je od svega što joj se ranije dešavalo.

-Ona voli igru, kilometarske šetnje dva puta dnevno, ide na svoje avanture sa hraniteljkom i sreće se sa puno dobrih ljudi i njihovih pasa, rekao je Najt dodajući da sada spava u domu sa svojim hraniteljima.

izvor optimizma petface

Ona se dobro oporavlja i usko će početi potraga za novim domom.

-Ona je pravi, prirodni izvor smeha i zadovoljstva. Voli svoju hraniteljsku porodicu i puna je ljubavi u sebi, istakla je njegova hraniteljka dodajući da će verovatno ostati kod njih.

Pored svega što je preživeo i kako je ostavljen na surov način, na ulici, u neizvesnosti, ipak je ostao izvor dobre energije i optimizma.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKO ĆE BITI NAJORIGINALNIJA MASKA: Najveći maskenbal za kućne ljubimce stiže u Beograd!
Sledeći tekstEUTANAZIJA je bila zakazana, ali je neko doleteo AVIONOM da ga udomi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime