Naslovna VESTI PSI BESKONAČNO LAJKOVA: Devojka skočila u ledenu Unu i izvukla psa! (VIDEO)

BESKONAČNO LAJKOVA: Devojka skočila u ledenu Unu i izvukla psa! (VIDEO)

0
izvukla psa petface

Kada je izvukla psa usledio je gromoglasan aplauz. Ali, svemu tome prethodila je borba sa ledenom Unom, koja nosi sve pred sobom. To nije sprečilo hrabru Zarku Smlaticu da pritekne u pomoć biću u nevolji.

Na video snimku postavljenom na stranici A.T.O Photography vidimo jednu sjajnu devojku i njenu želju i upornost dapomogne psu koji se našao u hladnoj reci. Priča nas vodi do Bihaća, a po reakcijama građana, izgleda da je Zarka postala omiljeni meštanin ovog grada u Bosni i Hercegovini!

Pročitajte još:
HEROJ: Uskočio u hladnu reku kako bi spasio 13-godišnjeg psa!

izvukla psa petface

Sve ovo je zabeležio nepoznati muškarac, svojim  mobilnim telefonom, a ljubitelji životinja su očito ljuti što su se, kako kažu, uloge zamenile:

Pročitajte još:
HEROJ: Uskočio u hladnu Dravu i spasio mače, kog je vlasnik bacio sa mosta!

– Mene bi bilo sramota snimati takvo sto kao muskarca dok sa druge strane djevojka spasava psa…Cestitam djevojci na muskosti koju mnogi nemaju a smatraju se takvim…, bio je samo jedan od komentara nakon što je Zarka izvukla psa.

– Rizikovala si svoj život za psa, zbog toga ovom prilikom apelujem na grad Bihać da ti dodijeli priznanje “Počasnog građanina grada Bihaća 2016” i još mnogim drugim zahvalnicama i priznanjima..ZASLUŽUJEŠ, napisali su Zarkini obožavaoci! 😉

Pogledajte VIDEO a mi šaljemo beeeeskonačno lajkova ovoj sjaaajnoj deovjci! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.