Naslovna VESTI PSI VIDEO: Izvukli psa iz rupe duboke 60 metara!

VIDEO: Izvukli psa iz rupe duboke 60 metara!

0
Izvukli psa petface

Neverovatna akcija iz koje su lokalni vatrogasci izvukli psa iz rupe duboke 60 metara odvijala se u jednom turskom gradu. Naime, građani su začuli glasno zavijanje sa dna jedne bušotine i odmah su slučaj prijavili lokalnim vatrogascima i volonterima!

LESKOVAC: Vatrogasci sat vremena spašavali psa koji je upao u šaht dubok 2 metra!

Oni su, verovali ili ne, punih 10 dana pokušavali da spasu nesrećnog psa, za kog se uopšte i ne zna kako je tamo dospeo!

Izvukli psa petface

Kako bi sprečili da unutra ne pada kiša, oko otvora su postavili šator, a uz pomoć kamere koju su spustili u bušotinu utvrdili su da je sa nesrećnom psu sve u redu. Ipak, obim ove rupe, duboke 60 metara, bio je takav da je čoveku bilo nemoguće proći! Volonteri i vatrogasci su imali težak zadatak – da smisle kako da pomognu jadnom psu! Za to vreme, redovno su mu spuštali hranu i vodu!

DIVNO: Beogradska policija spasila psa Marvina koji je upao u Savu!

Zahvaljujući društvenim mrežama i medijima koji su redovno pratili akciju spašavanja, vest o ovom događaju stigla je i do turskog ministra energetike koji je u akciju spašavanja uključio i državnu rudarsku kompaniju, čiji su zaposleni posebnim alatom napokon uspeli da uhvate psa i izvuku ga na sigurno.

Na licu mesta je bio i veterinar, koji je odmah prihvatio psa i obavio hitan pregled. Kada je ustanovio da je njegovo zdravstveno stanje dobro, svi su odahnuli. Pas je nazvan Kuyu, a da priča ima još lepši završetak pobrinuli su se vatrogasci iz ovog turskog grada koji su odlučili i da ga udome!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.