Naslovna VESTI PSI ZDRAVO, JA SAM MALIŠA, A OVO JE MOJA PRIČA: Ne znam gde...

ZDRAVO, JA SAM MALIŠA, A OVO JE MOJA PRIČA: Ne znam gde sam pogrešio da mi slome noge!? (VIDEO)

0
ja sam mališa petface

Jedan pas po imenu Mališa imao je nešto da poruči celom svetu i mi njegovu poruku prenosimo u potpunosti:

“Ovo je moja priča, u slikama i snimcima i molim Vas da je pogledate-pročitate do kraja, da bar na trenutak razmislite da li možda u Vašem srcu ili u srcu nekoga koga poznajete ima mesta za mene, malenog Mališu.

Ne znam gde sam pogrešio i zbog čega su mi polomili noge, karlicu, rebra. Ne znam ni sta sam zgrešio da obolim od jedne od najtežih psećih boljki, nervnog štenećaka, ne znam ni kako sam sve to preživeo. Verovatno je moja želja za životom bila jaka, a srce u malenom telu ogromno. Preživeo sam i bolest i povrede i završio na deponiji. Verovatno bi to bio moj kraj da me nisu okružili štenci, koji su kao i ja bačeni na đubre. Oni su privukli pažnju, a za mene ljudi su mislili da sam njihova mama. 

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Nisu me odmah sklonili sa đubreta, prvo su me slikali, to mi je Svetlana posle pričala, slikali su me, i mene i bebe, i ostavili, iako je bio februar, iako nam je i preko dana bilo užasno hladno, nisu nas poveli sa sobom. Onda su te naše slike kružile internetom. I kada smo već gubili i snagu i nadu, stigao je spas.

Znam da mi Svetlana ne zamera što sam je pošteno namučio i ovako kljakav bežao po deponiji i njivi, ali posle svega što sam preživeo odlučio sam da se neću predati bez borbe, pa kada me je napokon saterala u neki kanal i htela da me podigne ja sam je ćapio za ruku. 

Savladala me je, vezala njušku i tada, u kolima, sam prvi put osetio šta znači po zimi biti na toplom.

E tu kreće moja priča i moj život, sve pre toga više nije ni bitno, pa ne mogu da Vam kžem ni koliko tačno imam godina, ali negde između 4 i 5 npr..

Išao sam kod doktora, ali osim keppre, koju pijem svaki dan, vrlo rado, jako sam disciplinovan, ništa za mene nisu više mogli da urade. Prelomi su već bili stari i srasli, svaka operacija bila bi besmislena, pa mi je Svetlana nabavila kolica, ali ako pogledate snimke do kraja, videćete da se ja i bez kolica jako lepo krećem i da uopšte nisam invalid, naprotiv.

Keppra mi pomaže da se vremenom tremori smanjuju i moram da Vam kažem da, pošto nemam ni jednog, nije to skup lek, za 4 dana košta 1.100 dinara, jedino što moram, tj. trebalo bi da je pijem dok sam živ. Bilo bi lepo i da radim vežbice, ali Svetlana nema uvek vremena za to.

Ja sam i sada napolju, sa drugarima i baš bih voleo da se skućim pre zime.

Imam samo jednu manu, a to je da bih voleo da živim sa devojčicom, ako mogu da biram. Ako imate dvorište i lepu kućicu, ako i nemate kućicu, siguran sam da bi je Svetlana spremila u miraz, i ženskog psećeg ljubimca za mene je to dobitna kombinacija. Ne volim dečake baš mnogo, ali devojčice mogu da ljubim satima. Ne bih se ja naravno bunio ni da me primite da noćim u kući, obećavam da se neću penjati po krevetima, stolovima. 

Eto, to Vam je moja priča, kojoj nedostaje SAMO srećan kraj.

Udomite me, jer ja sam ogromna maza, pun ljubavi koju bih Vam nesebično delio svakog dana. 

Vaš Mališa” 

Ima li neko ljubavi za Mališu?

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.