Naslovna VESTI PSI JADNI PAS nije mogao da izdrži! – Potražio pomoć od prave osobe!

JADNI PAS nije mogao da izdrži! – Potražio pomoć od prave osobe!

0
pas potražio pomoć

Priča o ovom psu nije mogla da počne na gori način. Njegov vlasnik je u najgorem trenutku odlučio da mu ljubimac više nije potreban. Izveo ga je na ulicu i ostavio.

pas potražio pomoć

Pas se našao potpuno sam na ulicama koje nije poznavao. Tumarao je i lutao, pokušavao da nađe put do kuće ali nije uspeo. Hrane nije bilo, vodu je nalazio u uličnim barama… I najzad, ovaj jadni pas više nije mogao da izdrži ovakav život.

Pročitajte i ovo: NEKO GORE JE IPAK ČUVA – Udomljena iz azila sa 19 godina.

Tokom veoma hladne noći, stigao je do jedne kuće i na ivici snaga, seo ispred vrata. Kada je vlasnik kuće, sasvim slučajno otvorio vrata doživeo je šok. Mršavi, gotovo bez dlake, umorni i tužni pas ga je gledao u oči i tražio pomoć.

pas potražio pomoć

Čovek je odmah shvatio u koliko lošem stanju je ovaj nesrećnik pa ga je uveo u svoj dom. Pozvao je policiju i jedno udruženje koje se bavi spasavanjem ugroženih pasa. Oni su ga preuzeli i odveli kod veterinara. Tamo je ustanovljeno da jadni pas od ozbiljnog  i zapostavljenog oblika šuge koji mu je ugrožavao život.

pas potražio pomoć

Pročitajte i ovo: NAJTUŽNIJE OČI JEDNE STARICE – Gladna i očajna, tražila je samo ljubav!

Započeta je terapija i posle nedelju dana stanje je počelo da se popravlja. Ipak, neka mesta na telu su bila toliko zahvaćena infekcijom da dlaka više nikada neće izrasti. Samo 24 sata nakon što je slučaj prijavljen, pronađen je vlasnik koji je toliko namučio psa. Sada se suočava sa optužnicom za zlostavljanje životinja.

pas potražio pomoć

Nesrećni pas je doživeo sreću. Ni mesec dana od spasavanja pojavili su se ljudi koji su ga udomili. Danas ima svoju porodicu i živi okružen ljubavlju.

Izvor:  ilmiocaneleggenda.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKO GORE JE IPAK ČUVA – Udomljena iz azila sa 19 godina.
Sledeći tekstJOŠ SAM TU! SLEPI PAS 10 godina na ulici ČEKA povratak vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime