Naslovna VESTI JAGODINA: T.Đ. se pohvalila snimkom na Instagramu, na kome dete „lupa“ kunića...

JAGODINA: T.Đ. se pohvalila snimkom na Instagramu, na kome dete „lupa“ kunića o pod!

0
Jagodina petface

Mesto Jagodina, učesnici maloletnici. Naislje nad životinjama. Još jedno u nizu. Priču i video o njima, objavili su sjajni momci iz pokreta „Levijatan“, koji su trenutno najgalsniji borci za prava životinja u Srbiji.

Kako su i sami napisali, trebalo im je vremena, kako bi se konsultovali sa kompetentnim ljudima obzirom da su maloletna lica u pitanju.

UŽAS U JAGODINI: Vlasnici vezali psa za trošnu kućicu!

– T. Đ. (16), Jagodina, objavljuje snimak dole a dete smo blurovali. Neko odrastao, kao što je T.Đ. u ovom slučaju, smeje se dok dete lupa o pod zeca. Misli da je to nešto “smešno“, “pametno“, “vaspitno“, “zdravo“, pa snimak deli na društvenim mrežama, napisali su iz „Levijatan“-a.

Jagodina petface

I sami su obrazložili da im često ljudi postavljaju pitanja “kako NAKAZE sa kojima se susreću svaki dan, a sa njima i vi, mogu da muče, prebijaju, zlostavljaju, ubijaju životinje?“.

PAS NIJE IGRAČKA: Udomili štene Ogija, pa ga vratili jer „piški i kaki svuda“!

Na ovom snimku imate više nego jasan odgovor. OVAKO SE POSTAJE MONSTRUM! Nisi ti, “sportista“, ti si idiot. Ovako se deca ne vaspitaju! Umesto da nalupaš šamare svakom detetu koje vidiš da ovako nešto radi, ti se takvim ponašanjem uz smeh hvališ javno. Mnogo si nas razočarala T.Đ., iako ti u opisu profila stoji “Neću razočarati nikoga“. Džabe menjaš imena profila, stavi kafu za socijalnu službu, dodali su za kraj.

Mi zaista ovde ne vidimo ama baš ništa smešno…Zapratite Levijatan Pokret na Instagramu i uverite se u borbu koju vode.

!!!WARNING EXTREME VIDEO!!!! Trebalo nam je vremena da se konsultujemo sa kompetentnim ljudima obzirom da su maloletna lica u pitanju. T. Đ. (16), Jagodina, objavljuje snimak dole a dete smo blurovali. Pitanje koje nam najčešće postavljate je “kako NAKAZE sa kojima se susrećemo svaki dan, a sa nama i vi, mogu da muče, prebijaju, zlostavljaju, ubijaju životinje?“. Na ovom snimku imate više nego jasan odgovor. OVAKO SE POSTAJE MONSTRUM! Neko ipak odrastao kao što je T.Đ. u ovom slučaju, smeje se dok dete lupa o pod zeca. Misli da je to nešto “smešno“, “pametno“, “vaspitno“, “zdravo“, pa snimak deli na društvenim mrežama. Nisi ti, “sportista“, ti si idiot. Ovako se deca ne vaspitaju! Umesto da nalupaš šamare svakom detetu koje vidiš da ovako nešto radi, ti se takvim ponašanjem uz smeh hvališ javno. Mnogo si nas razočarala T.Đ., iako ti u opisu profila stoji “Neću razočarati nikoga“. Džabe menjaš imena profila, stavi kafu za socijalnu službu…#levijatan #pokretlevijatan #stopnasiljunadzivotinjama

A post shared by Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.