Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Pronašli štene, staro 10 dana, kome su pokušali da odrežu rep...

PRETUŽNO: Pronašli štene, staro 10 dana, kome su pokušali da odrežu rep i bacilli ga u jarak!

0
jarak petface

Bačen je u jarak, sa svega 10 dana starosti! Toliko malen, da stane na dlan, ovaj psić je osetio šta znači ljudksa zloba sa samo 10 dana!

OSIJEK: Vlasnik BRUTALNO PRETUKAO SVOG PSA i ne oseća se KRIVIM!

– On još ne teži niti jedan kilogram, tek je progledao, a tako sitan i bespomoćan, već je upoznao svo zlo ovoga sveta. U ponedeljak posle podne, kad je pronađen na obilaznici u Josipovcu, prigradskom naselju u sastavu Grada Osijeka, nije imao ni ime. Ležao je u kanalu, sam, prerano odvojen od majke, preplašen, teško povređen, napisali su volonteri osiječkog azila.

jarak petface

Tek po telefonskoj dojavi dobrih ljudi, koji su ga slučajno, ali srećom, uočili na vreme, po štene staro svega deset dana došli su volonteri ovog azila, odmah ga prevezli veterinaru, gde je pregledom ustanovljeno da mališan ima slomljenu zadnju nogu, a monstrum od čoveka, koji ga je tako bezdušno bacio u jarak, kraj vrlo prometnog puta, pokušao je da mu odreže i rep!

240 km OD BEOGRADA: U ovom gradu SVE JE PODREĐENO PSIMA!

– Nazvali smo ga Timoti. Jadničak je bio prepun larvi i crva, ali ono što nas je doslovce ubilo u pojam bilo je njegovo urlikanje. Svega smo se nagledali i naslušali, ali čuti njega, kako tako malen vrišti od bola, u teškoj agoniji. To je i za nas najjače bilo previše mučno, napisali su na svojoj stranici uz VIDEO SNIMAK koji je i nas slomio!

Nesrećnog psa je preuzela jedna njihova volonterka, na privremeni smeštaj, koja kod kuće već ima svoja četiri psa, porodicu, posao. Timoti je dobio improvizovanu protezu na nožici, hrani se na bočicu svakih nekoliko sati, greje se termoforom i masira trbuščić kako bi ga podstakla da samostalno obavlja nuždu.

– Dugo mu je trebalo da se smiri i uopšte počne da jede. Daćemo sve od sebe da se u potpunosti oporavi, nakon čega ćemo mu tražiti zauvek dom u najboljoj mogućoj porodici, dodali su!

Ukoliko želite ovo maleno štene ili poznajete nekoga ko ga želi – javite se Azil Osijek-volonteri stranici! Do tada podelite, kako bismo i mi pomogli u njegovom oporavku!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOROR U ZADRU: Roj pčela ubio Ćira, kućnog ljubimca porodice Soldo!
Sledeći tekstOMILJENI POLICAJAC: Zaustavio saobraćaj kako bi maca prešla bezbedno ulicu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime