Naslovna VESTI PSI BRAVOOO! JEDNA SLIKA I PORUKA SU MU PROMENILI ŽIVOT.

BRAVOOO! JEDNA SLIKA I PORUKA SU MU PROMENILI ŽIVOT.

0
jedna poruka promenila život

Ovaj mešanac pit bula je proveo 5 dugih i usamljenih godina u jednom azilu nadajući se da će ga neko usvojiti. Pet godina je gledao kako drugi psi odlaze u nove domove sa ljudima koji će im pružiti ljubav i društvo. Sve što je želeo bilo je da i on pokaže koliko ume da voli.

jedna poruka promenila život

Ovakva sudbina nije retkost. Mnogi psi koji završe u azilima i prihvatilištima neopravdano dugo ostaju sami i neželjeni. Čester je imao mnogo sreće jer je upravnica azila u kojem je boravio dobila ideju da objavi njegovu sliku sa srceparajućom porukom.

Pročitajte i ovo: ZAHVALAN ZA ŽIVOT – Najdirljiviji izraz zahvalnosti psa svom veterinaru.

„Zašto me niko ne želi? Čekao sam 5 godina. Svi mi u skloništu govore kako sam dobar dečak. Pa zašto me niko nije usvojio? Obećao sam da ću biti dobar i da ću voleti svoju novu porodicu. Molim te, možda si ti moja nova porodica. Ja sedim i čekam da dođeš.”

BRAVOOO! JEDNA SLIKA I PORUKA SU MU PROMENILI ŽIVOT.

Fotografija sa ovom potresnom porukom je postala viralna. Odjednom, počele su da stižu ponude iz celog sveta. Desetine ljudi su želeli da udome Čestera. Najzad, azil se opredelio za četvoročlanu porodicu koja je ubrzo došla da preuzme Čestera.

Pročitajte i ovo: Ovaj DEČAK je otišao u azil da udomi novog ljubimca ali ga je tamo sačekalo veliko IZNENAĐENJE.

jedna poruka promenila život

Čester danas uživa u ljubavi  i pažnji koju zaslužuje. Najlepše od svega, otvorena je Fejsbuk stranica sa njegovim imenom koja je posvećena udomljavanju pasa koji dugo vremena čekaju domove u mnogim azilima i prihvatilištima. Zahvaljujući priči o Česteru, više stotina ovakvih pasa je dobilo nove domove i danas žive potpuno nove živote.

Izvor:  daytondailynews.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime