Naslovna VESTI PSI JEDNA TUŽNA PRIČA navela je radnike u skloništu da objasne šta raditi...

JEDNA TUŽNA PRIČA navela je radnike u skloništu da objasne šta raditi ako MORATE da ostavite ljubimca u skloništu!

0
jedna tuzna prica petface

Jedne, hladne, februarske noći padala je kiša, a mali Halo je doveden u Sant Maria Animal Center u Kaliforniji oko deset časova, nakon što je sklonište već uveliko bilo zatvoreno. Mali i uplašeni pas nije znao šta da radi, pa se tako sakrio od kiše iza obližnje kante za otpatke.

-Sklonište je tada zatvoreno, a ovaj pas je ostao tu sve dok je padala kiša, dakle celu noć, dok ga nismo pronašli sutradan ujutro, rekla je koordinatorka skloništa Stejsi Silva.

Srećom po psa, jedna radnica je morala ranije da dođe na posao u sklonište da pokupi hranu koju su ljudi donirali i tako je pas pronađen.

PROČITAJTE I:

DAR SVETOG PATRIKA: Rođeno je šest štenaca, ali jednom su dali ime “Detelinica”, vidite i zašto!

Da radnica nije došla ranije tog dana, možda Halo ne bi bio primećen još nekoliko sati, a to bi bilo loše jer je napolju zaista hladno.

Kada su svi u skloništu saznali kako i gde je napušten Halo, želeli su da podsete ljude, na ono što su uradili ovom psu.

-Ovo ne može da uradi odgovorna osoba i svakako je nezakonitno napustiti pse. Takođe, za to ne postoji razlog, nikakav razlog. Ako pronađete napuštenu životinju, a ne možete da je usvojite pozovite radnike skloništa i oni će odgovoriti na poziv. Ako više ne možete da se brinete o ljubimcu, dovedite ga u sklonište kako biste nam rekli sve što znate. Informacije će pomoći u traženju najboljeg smeštaja za ljubimca, napisali su na svom Fejsbuk profile.

jedna tuzna prica petface

Srećom, Halo je izašao nepovređen iz svih nedaća u koje je upao. U početku je bio neverovatno uplašen kada je prvi put pronađen, sada je mnogo bolje i prihvatio je volontere i radnike kao svoje prijatelje.

Veoma je aktivan, srećan i razdragan.

Ovo su bili samo neki od saveta šta učiniti ako pronađete napuštenu životinju ili nažalost, ako nemate više mogućnosti da se brinete o svom ljubimcu. Sledite ova uputstva.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDAR SVETOG PATRIKA: Rođeno je šest štenaca, ali jednom su dali ime “Detelinica”, vidite i zašto!
Sledeći tekstDEVOJČICA LEA (6): “Za rođendan neću poklone, već hranu za psiće u azilu”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime