Naslovna VESTI PSI JEDNOSTAVNO I LJUDSKI – Prodavačica podelila svoj ručak sa uličnim psom!

JEDNOSTAVNO I LJUDSKI – Prodavačica podelila svoj ručak sa uličnim psom!

0
jednostavno i ljudski

Volimo životinje! Da, to mnogi tvrde i ponašaju se s puno pažnje i ljubavi prema životinjama koje drža kao svoje ljubimce. Ali, prava ljubav prema životinjama se potvrđuje kada se nešto mal podeli sa onima koji nemaju ništa. Ova devojka je pokazala kako to izgleda.

jednostavno i ljudski

Kada je kolega fotografisao prodavačaicu Renatu Honorio kako deli svoj ručak sa uličnim psom koji je zalutao u prodavnicu u kojoj rade nije ni slutio kakvu će reakciju izazvati kod korisnika društvenih mreža. Svi su bili oduševljenim jednostavnim, ljudskim gestom prodavačice.

Pročitajte i ovo: POVERENJE UPRKOS OŽILJICMA: Psi korišćeni za borbe dočekali spasioce mašući repom

jednostavno i ljudski

Pas je tog jutra ušetao u prodavnicu i Renatina prva pomisao je bila da se radi o vlasničkom psu koji je pogledom tražio vlasnika. A onda je uhvatila njegov tužni pogled i shvatila da se radi o uličnom i pretpostavila je veoma gladnom psu. Ni jednog trenutak se nije kolebala. Uzela je svoju kutiju u kojoj se nalazio njen ručak i ponudila psu.

Pročitajte i ovo: SKANDALOZNO: Hteo da eutanazira ljubimca jer je mislio da je pas HOMOSEKSUALAC!

Skroni obrok je dal zahvalnom psu koje je to očigledno bila retka prilika da nešto pojede u nekoliko dana lutanja ulicama. Tek kada je ova fotografija obišla svet, saznalo se za Renatino veliko srce. Od malena je volela životinje a sa svojim bratom se bavi spasavanjem uličnih pasa i mačaka. Ne propušta priliku da pomogne svakom psu koji se pojavi u blizini prodavnice u kojoj radi i to znaju sve kolege ali i ljudi u okolini.

jednostavno i ljudski

Najbolje od svega, menadžment lanaca prodavnica u kojoj radi Renata ima veoma pozitivan stav prema njenim aktivnostima i često se priključuju akcijama koje pomažu udomljavanju i pomoći uličnih pasa i mačaka. Renata je pokazala – tako je malo potrebno biti čovek.

Izvor:  newpangea.com.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPROPALI POKUŠAJ: Ovaj stari pas osvojio je srce starateljke i njenih ljubimaca i ostao s njima zauvek
Sledeći tekstNAJZAD SREĆA – Štenetu kome su odsekli rep makazama dobilo dom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime