Naslovna VESTI Jelica Greganović SVAKODNEVNO BRINE O SVIM ŽIVOTINJAMA: Ovog puta, ugostila je jednog...

Jelica Greganović SVAKODNEVNO BRINE O SVIM ŽIVOTINJAMA: Ovog puta, ugostila je jednog ježa! (FOTO)

0

Pisanje i čitanje su oduvek bile njene najveće ljubavi, ali pored toga, i porodice, ona je veliko mesto u svom srcu ustupila i svim divnim i predivnim životinjama o kojima se svakodnevno brine!

Pored svojih ljubimaca, Jelica brine i o brojnim putnicima koji svrate do nje i gotovo odmah dobiju puno topline, ljubavi, hrane, vode i po potrebi i smeštaj, dok im se ne pronađe dom, ili ne požele same da nastave svoje putovanje.

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Pre samo nekoliko dana, imala je i više nego zanimljiv susret sa ježićem. Kako sama kaže, samo njoj može da se desi da izađe iz kuće i saplete se na ježa! Hmmm, mi mislimo da životinja oseti i zna gde može dobiti neizmernu ljubav!

– Prva reakcija Malog Sina je bila: “Znaš da treba da ga pustiš je l tako?” Ne razumem otkud takva sumnja, naravno da znam. Mada bih ja baš lepo brinula za njega. Pustila sam ga. Za sad. Ako se opet sapletem, neće se izvući od udomljavanja. Uostalom, možda se zato i motao oko kuće, sigurno je usamljen, treba mu neko da ga voli…

Samo meni može da se desi da izadjem iz kuće i sapletem se o ježa. Prva reakcija Malog Sina je bila: “Znaš da treba da…

Gepostet von Jelica Greganovic am Samstag, 29. August 2020

 

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

Ne smemo zaboraviti da spomene njene brojne akcije udomljavanja ali i pomoći mnogim azilima. Jelica je tokom jučerašnjeg dana otišla do azila za konje Staro brdo, u Lapovu i odvezla im jabuke, kao rođendanski poklon.

– Danas je rođendan Azilu za konje Staro brdo, u Lapovu. U to ime sam im opet odvezla jabuke i divno se provela sa divnim ljudima, na otvorenom, sa distancom. Magarci su mi se odmah javili, konji pustili da ih pomazim. Tele vodenog bivola je probalo da mi pojede torbu, uostalom ko mi je kriv što je slamena. Kučići su se družili s mojim nogama, Violeta mi je donela kozu, Željko pozirao sa gore pomenutom bebom od dvesta kila i s ljubavlju je gnjavio. Mačići su se kotrljali po slami. Ukratko, jedan od najlepših rođđendana na kojima sam bila. Inače beba bivo ima prosto čarobnu frizuru. Naravno, ako možete, pomozite im, svi su neodoljivo dobri i plemeniti.

Danas je rodjendan Azilu za konje Staro brdo, u Lapovu. U to ime sam im opet odvezla jabuke i divno se provela sa divnim…

Gepostet von Jelica Greganovic am Sonntag, 30. August 2020

Ona je neverovatna žena i pravi primer onoga kakvi bismo svi trebali da budemo. Naše malo je njima dovoljno, i zato, sledimo primer divne Jelice koja nas svojim objavama svakog dana oduševljava, jer je njena ljubav prema svim životinjama nemerljiva!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.