Naslovna VESTI BRAVO: Pobednička IDEJA za pomoć ježićima – „Pazi, ježevi”!

BRAVO: Pobednička IDEJA za pomoć ježićima – „Pazi, ježevi”!

0
ježevi petface

Prošle godine, baš u ovo vreme, uključili smo se u sjajnu akicju pod nazivom „Sezona je malih ježeva – sačuvajmo ih“!

POKRENUTA KAMPANJA: Sezona je malih ježeva – sačuvajmo ih!

Usmerena je bila na vozače motornih vozila, kako bi obratili pažnju na ježiće, kojih je u ovom periodu sve više po putu! Danas, godinu dana kasnije, imamo još jednu DIVNU VEST a tiće se ovih preslatkih životinja.

ježevi petface

Naime, na osnovu više od pola miliona glasova u kampanji „BEOGRAD, GRAD VAŠIH IDEA“, Beograđani su odabrali 11 ideja koje će grad u kojem živimo učiniti lepšim za sve nas.

– Beograd je oduvek bio grad vaših ideja, a to je potvrdilo i više od 1.000 predloga prikupljenih u prodavnicama i na web sajtu www.BGvasihIDEA.rs. Zato je stručni žiri u sastavu Ivan Ivanović, Slavimir Stojanović Futro, Slavoljub Stanković i Đuro Svilar bio na mukama da napravi uži izbor i Beograđanima da priliku da izglasaju 11 najboljih, napisali su organizatori ove akcije!

RETKO IH VIĐAMO: Pogledajte kako izgledaju bebe ježeva! (VIDEO)

Od 11 izabranih, našu pažnju je privukla najviše ova, pod imenom „Pazi, ježevi”!

Naime, uz pomoć učenika Art studija Mali Monmartr, Beograd će postati lepši i bolji odrastanje mališana. Oni su udružili kreativnost i maštu i predložili da se na Dorćolu naslika mural „Pazi, ježevi”, kojim će apelovati na vozače da pažljivije voze i da ne ugrožavaju ježeve na putu.

DIVNO, DIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.