Naslovna VESTI PSI JUNAK U PRAVOM TRENUTKU – Radnik željeznice spasao psa sa pruge

JUNAK U PRAVOM TRENUTKU – Radnik željeznice spasao psa sa pruge

0
Spasao psa sa pruge

Ponekd sekunde i minute dele život od smrti. U tim situacijama hrabrost i prisebnost samo jednog čoveka pravi razliku. Pol Hotorn, radnik željeznice spasao je psa koji se nalazio na pruzi neposredno pre nailaska voza.

Spasao psa sa pruge

Pol je jednog ranog jutra obavljao svoj posao kontrolora voznih karata na stanici Ligrejv u Engleskoj kada je primetio psa koji je delovao izgubljeno i zbunjeno. Kretao se besciljno po peronima i Pol je odlučio da ga uhvati i skloni iz opasne zone.

Pročitajte i ovo: PISMO onima koji su OSTAVILI PSA U ŠUMI.

Međutim, pas se uspaničio i na Polov užas skočio sa perona pravo na šine. Staford je očigledno bio više uplašen ljudi nego vozova i mislio je da će ovako, rizikujući svoj život uspeti da pobegne.

Spasao psa sa pruge

Prisutni putnici su se uspaničili jer je za samo nekoliko minuta trebalo da pristigne voz na stanicu. Srećom, Pol je ostao pribran. Odmah je upozorio dežurnog menadžera stanice da upozori vozače vozova da uspore brzinu i da se pripreme za hitno zaustavljanje vozova. Hrabri pol je znao da ne sme da se spušta na šine ali se dosetio spasonosnog rešenja. Od obližnjeg prodavca je uzeo nekoliko kroasana i njima počeo da mami psa da priđe ivici perona.

Spasao psa sa pruge

Pročitajte i ovo: DIRLJIVO OPRAŠTANJE mladića od svog psa posle 12 godina

To je urodilo plodom i Pol je ležeći uspeo da zgrabi psa za ogrlicu. Dva putnika su ga držali za noge i zajedno su uspeli da izvuku psa iz bezizlazne situacije. Tridesetak sekundi kasnije, u stanicu se dovezao voz. Pas je odveden u kancelariju, a Pol je objavio fotografije na društvenim mrežama. Zahvaljujući tome, dva sata kasnije pojavili su se zabrinuti vlasnici.

Spasao psa sa pruge

Žena je plakala kada je čula šta se dogodilo i nisu znali kako da se zahvale hrabrom Polu koji je skromno rekao da je samo radio svoj posao i da bi to uvek uradio za svakog ko se nađe u teškoj situaciji.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPISMO onima koji su OSTAVILI PSA U ŠUMI.
Sledeći tekstNEMA PREDAJE – I pored teške dijagnoze oni ne odustaju od života.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime