Naslovna VESTI PSI KADA NEMA LJUBAVI: Prepešačila 60 kilometara da bi pronašla vlasnike, a oni...

KADA NEMA LJUBAVI: Prepešačila 60 kilometara da bi pronašla vlasnike, a oni je ponovo odbacili.

0
prešla 60 kilometara

Vernost i ljubav pasa nema granica. Toliko puta je dokazano da oni čak i kada ih vlasnici napuste učine neverovatne podvige ne bi li ponovo živeli zajedno. Neki vlasnici shvate poruku koju su im uputili njihovi prijatelji, ali neki ostanu hladni i neumoljivi. Ovo je priča o Kejtlin, kuji koja nije verovala da je njena porodica više ne želi i da za nju više nema ljubavi.

prešla 60 kilometara

6-godišnjoj Kejtlin je njena porodica bila iznad svega. Verovala je da i oni tako misle o njoj. Sve do trenutka kada su vlasnici odlučili da se presele u drugi grad udaljen 60 kilometara dalje. Odlučili su da je ostave i da je daju drugoj porodici. Mislili su da su tako rešili problem i da je više nikada neće videti. Ali, prevarili su se.

Pročitajte i ovo: KAKVA PRIČA – Paralizovana keruša puzala kilometrima u nadi da će joj neko pomoći

prešla 60 kilometara

Kejtlin je tugovala i mislila da se radi o nekoj greški. Dok je čekala da se njeni voljeni ljudi vrate po nju rodila se odluka. Sama će krenuti i naći ih. I tako je Kejtlin krenula na put dug 60 kilometara. Šta je sve doživela na tom putu nikada se neće saznati ali jednog dana se pojavila na vratima novog doma njenih najvoljenijih ljudi.

prešla 60 kilometara

Svi bi očekivali srećan kraj… da će se vlasnici dirnuti njenom vernošću i ljubavlju predomisliti i zadržati. Ali dogodilo se nešto strašno. Odlučni u svojoj nameri da nemaju više psa oni su Kejtlin predali lokalnom azilu!

Pročitajte i ovo: VLASNICI NE HAJU ZA NJEGA – Vučko živeo 6 godina u kavezu!

prešla 60 kilometara

Kejtlin dans čeka neke nove ljude. Čeka novi dom. Da li je shvatila i kako se nosi sa saznanjem da oni koje voli najviše na svetu, zbog kojih je toliko rizikovala nju ne vole. Da je ne žele.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRENOSIMO: Mi šaljemo PRIJAVE, veterina AUTISTIČNA, AVENIJA nastavlja lov u mutnom. (VIDEO)
Sledeći tekstDA SRCE PREPUKNE: 5 godina staru kujicu ostavili na ulici u invalidskim kolicima i pelenom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime