Naslovna VESTI PSI KAJA JE OPERISANA! – Pokazala još jednom da se ne predaje.

KAJA JE OPERISANA! – Pokazala još jednom da se ne predaje.

3
KAJA OPERISANA

Strašna priča o psu Kaji kojoj je pre nekoliko dana ukucan ekser u glavu i dalje potresa celu Srbiju. Danas je najzad stigla i dobra vest: Kaja je operisana i preživela je komplikovanu hiruršku intervenciju!

Najveću brigu veterinari hirurzi iz Family vet-a su obratili na pripremu i monitoring Kajinog stanja tokom operacije. Sam postupak vađenja eksera je trajao oko 20 minuta. Ona se sada polako budi iz anestezije pod budnim okom veterinara.

KAJA OPERISANA

KAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!

Kaja je pokazala da se ne predaje. Situacija je sada bolja ali preostaje još mnogo da se učini. Glavno pitanje posle ovakvih povreda je: kakve je to posledice ostavilo. Ukoliko se Kaja oporavi posle divljačkog napada i same operacije, postoji opasnost od pojave teških i obimnih epileptičnih napada.

KAJA OPERISANA

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

Ipak, prvi korak je učinjen. Kaju i veterinare iz veterinarske klinike Family vet iz Novog Sada, sada kada više nema zamalo kobnog eksera u glavi, očekuje još jedan duži period oporavka. Veterinari će je strogo paziti i pratiti njene reakcije. Po rečima doktora veterinarske medicine Ivana Banjeglava oni će učiniti sve kako bi se ovaj nesrećni pas što bolje oporavio. Nažalost, nije sve gotovo. Naredni sati i dani su kritični.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEKADA ODBAČENA I NA ĐUBRIŠTU – DANAS PRINCEZA (Video)
Sledeći tekstNE DIRAJ MI MAČKU! – UZVRATILA ISTOM MEROM

3 KOMENTARA

  1. sinoc sam pročitala da je pas Kaja preminula a sad da je Kaja prezivela STA i koja je istina ja mnogooo volim zivotinje i jako sam nesretna kad njih zlobni ljudi žive muce osakacuku i ubijaju

  2. Baš mi je žao psa Kaje.Ko mu je to učinio,i nabio eskser u glavu.Neka mu bog pomogne,da što prije završi operaciju glave,i da mu bude dobro.Amin.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime