Naslovna VESTI PSI KAJA JE OPERISANA! – Pokazala još jednom da se ne predaje.

KAJA JE OPERISANA! – Pokazala još jednom da se ne predaje.

3
KAJA OPERISANA

Strašna priča o psu Kaji kojoj je pre nekoliko dana ukucan ekser u glavu i dalje potresa celu Srbiju. Danas je najzad stigla i dobra vest: Kaja je operisana i preživela je komplikovanu hiruršku intervenciju!

Najveću brigu veterinari hirurzi iz Family vet-a su obratili na pripremu i monitoring Kajinog stanja tokom operacije. Sam postupak vađenja eksera je trajao oko 20 minuta. Ona se sada polako budi iz anestezije pod budnim okom veterinara.

KAJA OPERISANA

KAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!

Kaja je pokazala da se ne predaje. Situacija je sada bolja ali preostaje još mnogo da se učini. Glavno pitanje posle ovakvih povreda je: kakve je to posledice ostavilo. Ukoliko se Kaja oporavi posle divljačkog napada i same operacije, postoji opasnost od pojave teških i obimnih epileptičnih napada.

KAJA OPERISANA

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

Ipak, prvi korak je učinjen. Kaju i veterinare iz veterinarske klinike Family vet iz Novog Sada, sada kada više nema zamalo kobnog eksera u glavi, očekuje još jedan duži period oporavka. Veterinari će je strogo paziti i pratiti njene reakcije. Po rečima doktora veterinarske medicine Ivana Banjeglava oni će učiniti sve kako bi se ovaj nesrećni pas što bolje oporavio. Nažalost, nije sve gotovo. Naredni sati i dani su kritični.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

3 KOMENTARA

  1. sinoc sam pročitala da je pas Kaja preminula a sad da je Kaja prezivela STA i koja je istina ja mnogooo volim zivotinje i jako sam nesretna kad njih zlobni ljudi žive muce osakacuku i ubijaju

  2. Baš mi je žao psa Kaje.Ko mu je to učinio,i nabio eskser u glavu.Neka mu bog pomogne,da što prije završi operaciju glave,i da mu bude dobro.Amin.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.