Naslovna VESTI MAČKE KAKAV ULOV! Mislili su da je morska kornjača a onda su se...

KAKAV ULOV! Mislili su da je morska kornjača a onda su se užasnuli!

0
spasli mače iz mora

Prijatan izlet sa malo pecanja za jednu porodicu se pretvorio u neverovatnu spasilačku akciju. Dok su plovili na brodiću na jednodnevnom krstarenje u vodama između Meksičkog i zaliva Perdido kod Floride Jedan od članova posade je primetio nešto čudno u vodi.

spasli mače iz mora

Kada su svi prišli ogradi broda prvi utisak je bio da se radi o morskoj kornjači. Međutim, ubrzo su shvatili da se radi o nečemu mnogo strašnije. Praktično na pučini, u morskoj vodi je plutalo mače koje se borilo da opstane na površini vode.

Pročitajte i ovo: PRAVI DOMAĆINI! Hotel “Omorika” pružio sklonište psima bez doma!

spasli mače iz mora

Kapetan je odmah odlučio da se pomogne malom utopljeniku i naredio je da se brod okrene. Ubrzo su bili u blizini prestravljenog mačeta ali se pojavio problem. Kako izvući traumatizono mače na bezbedan način iz vode. Tada se jedan član posade dosetio i iskoristio mrežu za vađenje ulovljene ribe i mače se posle nekoliko minuta našlo na sigurnom.

spasli mače iz mora

Pročitajte i ovo: PONOVO ZAJEDNO NA BOLJEM MESTU! Cura je otišla svom Tihomiru.

Odmah su ga osušili i mače se uskoro oporavilo. Međutim bilo je veoma umorno, ali uporno da ostane budno u rukama svih koji su hteli da ga uteše. Niko nije moga da tvrdi kako se ovo mače staro svega nekoliko meseci našlo u moru. Pretpostavka je da ga je odnela plima.

spasli mače iz mora

Po dolasku na obalu, jedan od mornara je hteo da ga usvoji i odneo ga je svom domu. Međutim, mače kao da je to odbijalo. Bilo je veoma nervozno i stalno je pokušavalo da pobegne iz kuće. Na kraju, preuzeo ga je kapetan broda. Iako je i dalje prilično nervozno i preplašeno počelo je da uzima hranu od njega i njegove supruge. Trauma koju je preživeo je očigledno prevelika za tako mlade mačence, ali se svi nadaju da će se oporaviti i postati pravi nežni ljubimac.

Izvor:  top13.net    Foto kredit: Still Fliin Charters

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime