Naslovna VESTI PSI KAKAV ZNAK LJUBAVI! Ne prestaje da grli svoju spasiteljku!

KAKAV ZNAK LJUBAVI! Ne prestaje da grli svoju spasiteljku!

0
Kilo daje zagrljaje

Kako bi vi pokazali zahvalnost i ljubav nekome ko vas je spasao? Kilo, mešanka koju je žena spasla pre godinu dana iz jednog azila nema dilemu kako pokazati zahvalnost. Verovali ili ne, ona svaki put kada je u prilici, zagrli svoju vlasnicu!

kakva ljubav i zahvalnost

Sve je počelo onog dana kada je Kilo dovedena u novi dom. Istog trenutka je skočila devojci u zagrljaj i od tog trenutka svakodnevno na potresan način pokazuje svoju zahvalnost. Kilo je imala tešku prošlost, dugo je čekala da je neko odabere i odvede na sigurno i toplo mesto. Oduvek je bila puna ljubavi prema ljudima a neki to nisu prepoznali i surovo su je odbacili.

Pročitajte i ovo: VIŠE OD VETERINARA! Leči i pomaže životinjama koje žive sa beskućnicima!

kakva ljubav i zahvalnost

Danas Kilo živi upravo u porodici kakva joj je bila potrebna. Svi je vole, i ljudi i drugarica Neli. Super se slažu ali što bi se reklo: prva ljubav zaborava nema! Njena najveća ljubav je ipak, devojka koja ju je spasla iz tuge i bola azila.

kakva ljubav i zahvalnost

Ne propušta priliku da se nađe u zagrljaju Megan. Kada se ona vrati kući, Kilo trči u zagrljaj. U početku je to bilo pomalo nezgodno jer se dosta klizala po parketu. Megan joj je postavila komade tepiha pa sada Kilo pskače sa jednog podmetača na drugi kako bi bila sa Megan.

Pročitajte i ovo: KRALJ, CAR, SUPERČOVEK… Vozač autobusa spasao psa sa ulice na -32° Celzijusa

Kada Megan sedne na pod ili fotelju, Kilo juri kako bi dala zagrljaj. Ona uvek mora da bude prva i čini se da bi ceo dana mogla da provede u zagrljaju. Megan ponekad ima problema, jer mnoge stvari ne može da obavi jer je Kilo uvek pored nje. Za nju je svaka prilika – dobra prilika za nežan i topao zagrljaj.

kakva ljubav i zahvalnost

I to je to. Možda deluje malo preterano, ali ko može da zameri ovoj kujici. Dobila je ono što svaki pas želi. Dom, porodicu, ljubav i pažnju. Pa, kako onda da to ne uzvrati i to na ovako jedinstven način.

Izvor:  kingdomstv.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIŠE OD VETERINARA! Leči i pomaže životinjama koje žive sa beskućnicima!
Sledeći tekstON JE POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK – Video ga je na ulici i ZAGRLIO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime