Naslovna VESTI PSI Pogledajte kako je biti majka štenaca SA TEŠKOM POVREDOM OD UDARCA BRZOG...

Pogledajte kako je biti majka štenaca SA TEŠKOM POVREDOM OD UDARCA BRZOG VOZA! (VIDEO)

0
kako je biti majka petface

Priča o tome kako je ova ženkica, veliki ratnik, nazvana Si Bao postala lutalica, bez zadnjih nogu, slomiće vam srce. Bila je nečji ljubimac, ali kada je njen vlasnik odlučio da se preseli nije želeo da je povede sa sobom. Umesto toga, ostavio ju je na ulici.

Si Bao se borila da preživi. Živela je blizu pruge u Kini. Dok se trudila da pronađe hranu udraio ju je brzi voz. Tako je izgubila funkciju zadnjih nogu i povrede kičme. Ipak, ona je nastavila da se bori. Zadivljujuće je da je ova ženkica, bez ikakvog medicinskog tretmana, uspela da preživi tako ozbiljnu i bolnu povredu.

Ona ima zaista neverovatan duh.

Ono što je još više šokantno u ovoj priči, Si Bao je imala leglo štenaca o kojima se mnogo brinula. Dok balansira samo na prednjim nogama, uz nju su njeni štenci, za šetnju pored železničke stanice.

PROČITAJTE I: 

PRAVA POBEDA U SUBOTICI : Nakon godina izgladnjivanja i zanemarivanja, Kira je dobila novi dom!

Biti napušten pas u ovom stanju i na ovom području je zastrašujuće, takve pse hvataju kako bi od njih napravili hranu. Oni su takođe zlostavljani od strane meštana koji nemaju ništa pametnije da rade. Procenjuje se da na ulicama Kine živi ok 130 miliona napuštenih životinja. To je zapanjujući broj.

kako je biti majka petface

Iako je Si Bao samo jedna od mnogih napištenih pasa kojima je potrebna pomoć, njena priča je posebna. Nakon što su fotografije njenog stanja postavljene od strane jednog od lokalnog portala, njena priča se brzo proširila internetom. Majka sa invaliditetom je tolike ljude dotakla svojom pričom, da je mnogo ljubitelja životinja širom sveta nudila pomoć za psa. Želeli su locirati Si Bao i dati njoj i štencima sigurno mesto boravka i lečenja.

Konačno su ih zbrinuli i odveli u veterinarsku ambulantu. Si Baoini kučići su bili veoma loše i dva su preminula od teške bolesti. Ostali su dobili stalne domove.

Ovo je predivno, kad ovakva teška priča dobije srećan kraj!


petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJESTE LI DOVOLJNO DEBELI: Uporedite – ako se ljubimac ugoji 1 kilogram, koliko je to kod čoveka!
Sledeći tekstOTROV U SURČINU: Poslednjih dana neko je počeo da postavlja otrov u Surčinu, nadležni neće da reaguju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime