Naslovna VESTI PSI EVO KAKO SVE POČINJE: Dečak muči psa i jos se hvale na...

EVO KAKO SVE POČINJE: Dečak muči psa i jos se hvale na Fejsbuku!

0
dečak muči psa

Zlostavljanje i mučenje pasa i životinja je postalo redovna pojava. Mnogi se zgražavaju, osuđuju i traže stroge kazne. Sociolozi i psiholozi na različite načine tumače te pojave ali realno… sve priče se brzo zaboravljaju.

dečak muči psa

Retko ko se pita i traži prave uzroke ponašanja koje nanosi svaku vrstu bola i patnje psima mačkama, konjima i mnogim drugim životinjama. Često se kaže: sve počinje u porodici. Kakvi roditelji – takva deca! Da li je to tačno?

Pročitajte i reagujte: ADA CIGANLIJA: Uprava zahteva uklanjanje kućica za pse i preti akcijom šintera!

Nedavno je na Fejsbuku osvanuo snimak koji je zaista uznemirujuć. Nema krvi, nema groznih rana, na prvi pogled bi se moglo reći: ma šta je problem? Na snimku se vidi dečak koji naoštrenim štapom podbada štene rase kangal. Čini se da nije sam i da ga druga deca bodre u tome.

Video je objavljen u Fejsbuk grupi jedne odgajivačnice kangala (apsolutno ne zaslužuju da im se objavi ime i tako dobiju besplatnu reklamu), a svega nekoliko članova je reagovalo komentarima kao što su: NEMOOOOJTE GAAAA,  Ne sa drvetom on ne zaboravlja, Ccccc…

dečak muči psa

UMIRALA JE DUGO I U MUKAMA: Maza koju su živu jeli crvi nije izdržala!

Dakle ovo je opomena svima, a posebno onima koji će se jednog dana zgražavati kada ovakav pas nekoga napadne ili ujede. Tada će krivac biti pas, a ne onaj koji je učinio da pas postane plašljiv, razdražljiv i agresivan.  Ovo je opomena i roditeljima koji ovako nešto dozvoljavaju (a možda čak i podstiču), postavljaju to na Internet, a posebno onima koji administriraju grupama i stranicama. Dozvoljavanje i publikovanje ovakvih sadržaja bez osude znači odobravanje.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstADA CIGANLIJA: Uprava zahteva uklanjanje kućica za pse i preti akcijom šintera!
Sledeći tekstTOMBI IDE U ŠKOLU!: Ova mačka je redovan učenik osnovne škole!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime