Naslovna VESTI MAČKE KAKO ZAUSTAVITI EMOCIJE: Čoveku posle moždanog udara doveli njegovu macu, SUSRET SVE...

KAKO ZAUSTAVITI EMOCIJE: Čoveku posle moždanog udara doveli njegovu macu, SUSRET SVE KAŽE… (VIDEO)

0
kako zaustaviti emocije petface

Mala maca je obožavala život sa svojim vlasnikom Tonijem, ali on je nažalost doživeo moždani udar i završio u bolnici. Bilo je odmah jasno da kad bude pušten, neće više biti u stanju da se brine o svom ljubimcu, s onoliko ljubavi i pažnje, kako je to inače radio. Zbog ove činjenice, maci je pronađen novi dom u kojem je dobila sve što je imala sa svojim voljenim Tonijem.

Nova udomiteljka, Amanda Hasan odmah se zaljubila u Malu macu, kako ju je zvao Toni. Ona je znala u kako delikatnoj situaciji se sada nalaze oboje kada su sticajem nesrećnih okolnosti odvojili. 

PROČITAJTE I:

VELIKO SRCE VELIKOG ČOVEKA JE STALO: Nakon rušenja njegovog skloništa za mačke, Ferid je preminuo od tuge!

Nakon što je otpušten iz bolnice Toni se preselio u starački dom gde je uvek, u svako doba neko mogao da brine o njemu, s obzirom na to da nije mogao sam da vodi domaćinstvo, a deca su mu bila daleko.

Svi koji su upoznali Tonije čuli su priču o Maloj maci i o tome kako je njemu žao što su se rastali. Jedna od Tonijevih prijateljica iz staračkog doma shvatila je da mora organizovati susret Tonija i Male mace što hitnije. Stupila je u kontakt sa Amandom i ona joj je ispričala kako je i ona planirala da poseti Tonija, ali da nije imala informacije gde se on sada nalazi.

Da li treba da kažemo da je susret bio veoma emotivan? Mislimo da je to suvišno govoriti. 

Nakon što su pustili Malu macu u Tonijevu sobu, ona je isprva bila malo sramežljiva, opipavala je teren, ali čim je videla svog drugara nije mogla da da se ne zaleti i ne skoči na njega. Toni je bio presrećan što je ponovo video svog najboljeg prijatelja. 

kako zaustaviti emocije petface

Ovo je preemotivan susret koji je dirnu srca svih koji su pročitali ovu priču, a da i ne spominjemo sve koji su učestvovali u ovome.

Imali su dovoljno vremena za maženje i pričanje, a obećano im je da će se ponovo videti.

Koliko zapravo malo treba čoveku da bude srećan, a životinji isto tako!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.