Naslovna VESTI PSI KAKVA GREŠKA – Prijavili ga zbog mučenja pasa a onda shvatili koliko...

KAKVA GREŠKA – Prijavili ga zbog mučenja pasa a onda shvatili koliko su pogrešili

0
Kakva greška

Dobronamerne komšije su svog suseda prijavili službi za zaštitu životinja jer su mislili da se veoma loše ponaša prema svom psu. Kada su službenici iz Agencije došli u njegov dom i saznali o čemu se radi, svi su shvatili kakvu su grešku napravili.

Pošto su izvršili kontrolu shvatili su da Keit Simons najviše na svetu voli i brine o svoja tri bigla Princu, Medi i Izidi. Ono što je komšijama ličilo na mučenje psa bila je samo velika briga i predostrožnost kako bi Princ ostao u ovom predivnom domu.

kakva greška

Ne propustite ovo: NAJLEPŠA VEST: Pas koji je bio kost i koža dobio novi dom.

Komšije su primetile da maleni bigl dane provodi u malenom ograđenom prostoru i to su prepoznali kao zlostavljanje. Fotografisali su Princa i to podelili na društvenim mrežama. Fotografije uz komenar da se radi o mučenju su ubrzo postalne viralne i nedugo potom je intervenisala služba za kontrolu životinja. Tada se otkrila prava istina.

kakva greška

Bigl Princ je okvalifikovan kao „opasan pas“ posle tri incidenta u kojima je ujeo druge pse. Sudski organi su preporučili da Princ bude eutanaziran ali je Kejt odlučio da mu ipak spasi život. Način za to je bio da Princ bude pod stalnom kontrolom i odvojen od drugih pasa kako ne bi ponovio napade.

Pročitajte i ovo: KO STOJI IZA AVENIJE MB?: Opet skandalozno ponašanje firme kojoj niko ništa ne može!

kakva greška

Kejt je izjavio da bi voleo da Princu može da obezbedi veći prostor u kome bi bio pod kontrolom dok je on na poslu, ali da za to jednostavno nema dovoljno novca. I tada se ponovo dokazala moć društvenih mreža. Pošto je i ova priča objavljena, jedno prihvatilište za pse se ponudilo da besplato izgradi novi boks za Princa. Tako je i bilo. Danas Princ uživa u prostoru u kome mu društvo prave i njegovi drugari Meda i Izidi. Dobronamerne komšije su pogrešile u proceni ali se sve na kraju dobro završilo.

Izvor:  wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKO STOJI IZA AVENIJE MB?: Opet skandalozno ponašanje firme kojoj niko ništa ne može!
Sledeći tekstPREDIVNO – Devojka iz Tanzanije usvojila psa iz azila u Rakovici

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime