Naslovna Slajder vesti KAKVA HIRURŠKA INTERVENCIJA! – Dugmići mu spasli život

KAKVA HIRURŠKA INTERVENCIJA! – Dugmići mu spasli život

0
Kakva hirurška intervencija

Sedmomesečni mačak u kritičnom stanju, hitno je prebačen u bolnicu posle teške povrede. Veterinari su se odlučili za krajnje neubičajenu tehniku kako bi mu spasili život i omogućili da se što pre oporavi.

Mačak Đusboks je pretrpeo povrede u napadu jednog od pasa sa kojima živi. Doživeo je ozbiljne traume glave sa višestrukim prelomima vilice, naprsnućem nepca kao i brojnim razderotinama po telu.

Kakva hirurška intervencija

Ne propustite i ovu dirljivu priču: MUKE PO BRKICI – Ovaj mačak živi u nadi da će ga neko voleti!

Veterinari su iskoristili četiri dugmeta kako bi stabilizovali kosti vilice. To će olakšati srastanje i sprečiti mačku da slučajno pokida šavove. Đusboks sada ima krajnje neuobičajen izgled jer ima dva dugmeta na licu i dva ispod brade. Veterinari kažu da je uprkos teškim povredama i dalje veoma mazan, mio i da nije izgubio poverenje u pse.

Kakva hirurška intervencija

Vlasnici su se teško odlučili da ga daju na usvajanje. Prevagnula je briga za njegovu sigurnost. Plaše se da će njihov pas ponovo nasrnuti na ovog nesrećnika. Đusboks je trenutno u hraniteljskoj porodici koja se specijalizovala za negu ljubimaca sa teškim povredama.

Pročitajte i ovo: DRAMA NA VRHU DRVETA – Posle 12 sati Rio je ponovo na sigurnom

Svi se nadaju da će Đusboks uskoro dobiti novi dom gde će biti zaštićen od prgavih drugara. Niko nije znao da objasni zašto se dogodio napad koji je mogao da ga košta i života. Ove slike će sigurno pomoći da Đusboks što pre dobije novi dom, iako će mu dugmići uskoro biti skinuti. Priznaćete, ovako je presladak.

Izvor: people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.