Naslovna VESTI PSI KAKVA HRABROST: Napadač mu zario nož u glavu ali je odbranio vlasnika!

KAKVA HRABROST: Napadač mu zario nož u glavu ali je odbranio vlasnika!

0
izboden pas

Vojvoda je nemački ovčar koji zbog pokazane hrabrosti zaslužuje titulu Car. Ovaj hrabri pas se našao na ivici smrti pošto je sprečio napad na svog vlasnika. Pljačkaš nije pokazao nimalo milosti, zario je Vojvodi nož u glavu!

izboden pas

Uprkos oštrici koja je bila zarivena duboko u glavi Vojvoda je nasrnuo na napadača koji se uplašio i pobegao. Hrabri pas se potom samo srušio bez svesti u velikoj lokvi krvi. Gospodin Vensel, vlasnik psa pomislio je da je njegov spasilac mrtav. Međutim čim je primetio da pas ipak diše pozvao je prijatelja koji ih je odvezao u veterinarsku kliniku.

SUPER MAMA IZ BATAJNICE – Pored svojih 7 štenaca brine i o 7 tuđih.

Odmah po prijemu, veterinari su zaključili da je udarac koji je dobio mogao da ga usmrti i da je pravo čudo kako je preživeo. Vojvoda je naizmenično dolazi  ksvesti i gubio je. Dobio je lekove protiv bolova i urađen je rendgenski snimak jer su se veterinari plašili da je oštrica noža završila u mozgu.

izboden pas

Snimak je pokazao koliko je Vojvoda imao sreće. Nedostajali su milimetri da mu surovi napadač nanese smrtonosnu povredu. Vojvoda je odmah operisan i oštrica je bezbedno uklonjena iz njegove glave.

izboden pas

SPASAVANJE PASA: Reakcija vlasnice razbesnela milione ljudi!

Neverovatno, ali hrabri Vojvoda se pridigao već sutradan posle operacije. Gospodin Vensel je izjavio: „Napadač je verovatno hteo da me opljačka ali Vojvoda je umalo izgubio život štiteći me. Nikada neću moći da mu se odužim.“

izboden pas

Veterinarska klinika nije naplatila troškove operacije i lečenja. Iako se radi o dobrotvornoj organizaciji znali su da gospodin Vensel nema dovoljno novca da pokrije sve troškove. Predstavnik klinike je izjavio:“ Gospodin Vensel nema dovoljno novca, ali sve što ima podeli sa Vojvodom. Njihova veza je posebna i drago nam je što smo mogli da pomognemo Vojvodi i da su ponovo zajedno.“

Izvor:  dailymail.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASAVANJE PASA: Reakcija vlasnice razbesnela milione ljudi!
Sledeći tekstŠTA OVAJ PAS ČEKA? Mesecima je na istom mestu iz neverovatno dirljivog razloga.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime