Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kakva je jutarnja rutina vase mace?

Kakva je jutarnja rutina vase mace?

0
pranje zuba macaka petface

Šta ste prvo uradili danas? Ne, ne mislimo na odlazak u školu ili na posao… Setite se prve stvari koju ste mahinalno, potpuno mehanički i bez mnogo razmišljanja uradili! Naravno, oprali zube! Ovaj ritual nikada ne propuštamo, jer bismo se inače osećali loše, a slika zubara sa velikom “burgijom” ne bi nam celog dana izašla iz glave! Ljudi kojima osmeh blista pravi su srećnici! Zdravi zubi su ogledalo higijene i zdravlja celog organizma!
Naše mace nemaju tu sreću kao na primer, ajkule da im zubi neprestano rastu, menjaju se i na taj način održavaju optimalni broj i zdravlje zuba. One nisu ni slonovi koji imaju neverovatno jake i velike zube, kojima se ponosno diče. One, nažalost imaju zubiće koji se, ako se redovno ne održavaju, jako brzo kvare. Ne zaboravite, ona je prirodno predator, lovac i borac, a ove karakteristike se umanjuju ako snaga u njenim ustima I “čeljustima” opadne!
Priroda je mace osposobila da se lizanjem delimično same okupaju, ali ne i da održavaju higijenu u ustima! Zato im treba vaša pomoć! Obratite pažnju na sledeće korake i vaša maca može imati zdrava usta i zuve, a vi ćete za uzvrat dobiti nežan poljubac bez zadaha!
biogance dentifreshKomplikovaniji način: Za ovu akciju potrebna vam je mekana četkica za zube, specijalno dizajnirane za mace. Nikako, ni pod tačkom razno, nemojte maci prati zube svojom pastom, već nabavite onu posebno napravljenu za mačke. One se ne ispiraju i uglavnom imaju ukus hrane koju mačke obožavaju.
Jednostavniji način: Naslage hrane, kamenca i bakterija su glavni neprijatelji. Međutim, oni nisu bauk, od kad postoji Biogance Dentifresh. Ovaj preparat je u obliku spreja i nanosi se jako lako, što malim prgavicama svakako ide na ruku, pardon šapu! Poprskajte joj desni svakoga dana, a onda nežno krpicom ispolirajte njene zubiće.
Od sutra, jutarnji ritual pretvorite u žurku u kupatilu! Prvo operite svoje zube, dok vam se mačka uvija oko nogu, a onda joj stavite do znanja da je red na nju! Ako budete uporni ona će ovo shvatiti kao svakodnevnu potrebu i vremenom se neće opirati i negodovati.

Totala anestezija i skidanje kamenca kod veterinara, kao i jezivi zvuci burgije zubara, su prošlost – za oboje!

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.