Naslovna VESTI MAČKE KAKVA MEDICINSKA SESTRA: Izbegla eutanaziju, a danas pomaže bolesnima i povređenima

KAKVA MEDICINSKA SESTRA: Izbegla eutanaziju, a danas pomaže bolesnima i povređenima

0
mačka medicinska sestra

Zahvalnost je osobina koju obično pripisujemo ljudima. Neretko, životinje pokazuju zahvalnost kojoj moramo da se divimo i koja nadahnjuje. Ova crna lepotica je medicinska sestra kakvu svaka veterinarska ambulanta može samo da poželi.

mačka medicinska sestra

Mačka Radamant je u veterinarsku ambulantu u poljskom gradu Bigtoš kada je bila beba. Vlasnici su je doveli u veoma lošem zdravstvenom stanju. Lečenje je bilo teško, dugotrajno i prilično skupo. Vlasnici nisu više hteli da ulažu u svoju ljubimicu i odlučili su da je eutanaziraju.

Pročitajte i ovo: „EDUKACIJA“ NA TELEVIZIJAMA (NI)JE URODILA PLODOM: Identikovani maloletnici odgovorni za jeziv zločin u Srbobranu

Srećom po Radamant, veterinari su odbili da to urade i odlučili su da nastave sa lečenjem o svom trošku. Borba za život ove lepotice je nastavljena i posle nekoliko meseci je i dobijena. Radamant je preživela.

mačka medicinska sestra

Svi zaposleni su se veoma vezali za macu a i ona za njih. Odlučeno je da Radamant ostane u ambulanti a ona je pokazala veliku zahvalnost. Počela je da brine o svim pacijentima koji su dolazili u ambulantu bez obzira o kojoj vrsti životinja se radi. Veoma pažljivo i nežno ih mazi, grli ili masira šapicama. Svakodnevno im daje veliku podršku tokom lečenja i oporavka.

Pročitajte i ovo: OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Istinita priča o posledicama odbijanja STERILIZACIJE

mačka medicinska sestra

Radamant je postala glavna medicinska sestra bez koje veterinari više ne mogu da zamisle svoj rad. Uz nju, svako lečenje i oporavak postali su lakši.

Izvor:  animalchannel.co

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst„ČUDO“ U ANTALIJI: Beba koza rođena u plamenu požara u Turskoj!
Sledeći tekstZANIMLJIVA, ALI I OPASNA PUBLIKA: Da li ste primetili koga još zanimaju Olimpijske igre?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime