Naslovna VESTI PSI KAKVA SREĆA – Nezvani gosti vraćeni vlasniku

KAKVA SREĆA – Nezvani gosti vraćeni vlasniku

0
kakva sreća

Lea je očekivala isporuku paketa, ali dostavljač koji je dostavio naručenu robu sasvim slučajno je isporučio i dva odrasla malamuta! Gotovo neverovatna priča je rezultat komičnog spleta okolnosti.

Kada se Lea Van Vel vratila s posla svojoj kući u malom dvorištu je zatekla dva nezvana gosta. Dva velika psa su se sasvim domaćinski smestila ispred njenih ulaznih vrata. Očigledno, nisu bili nimalo uznemireni niti neprijateljski raspoloženi.

kakva sreća

Pročitajte i ovo: TRAGIČNA NESREĆA – Otac troje dece poginuo prilikom pokušaja spasavanja psa.

Lea se naravno šokirala i zapitala otkud ovi iznenadni posetioci. Pregledala je snimak svoje sigurnosne kamere i videla neverovatnu scenu. Dostavljač je ispred njene kapije stigao istovremeno sa dva malamuta. Misleći da i oni žive u toj kući on ih je pustio u dvorište, ostavio naručeni paket, izašao i zatvorio vrata. Psi su tako ostali u dvorištu.

kakva sreća

Ne propustite ovu priču: OSTAO BEZ IKOG SVOG – Tužnog i uplakanog su ga odveli u azil

Jednostavno, ova dva psa su se našli na pravom mestu u pogrešno vreme. Lea je odmah kontaktirala vlasnike pasa preko broja telefona koji se nalazio na ogrlicama pasa. Oni su nedugo potom došli po svoje ljubimce, pa su i oni i Lea mogli da odahnu. A malamuti – mrtvi hladni. Njima je ovo bila sasvim obična avantura.

Izvor:  wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.