Naslovna VESTI PSI KAKVA SREĆA: Ovog psa su preplavila osećanja kada je shvatio da je...

KAKVA SREĆA: Ovog psa su preplavila osećanja kada je shvatio da je spasen od sigurne smrti! (VIDEO)

0
kakva sreca petface

Iako psi u skloništima imaju osnovne uslove za život, ništa ne može da im nadomesti ljubav i pažnja koju bi imali u porodici.  Da ne spominjemo nesrećnu sudbinu koja ih može sadesiti ukoliko ne nađu dom.

Nažalost, u Kaliforniji, veliki broj pasa provodi svoje poslednje dane iza rešetaka, a na kraju ih eutanaziraju, jer predugo niko ne želi da ih usvoji.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Šta se dešava kada nevoljeni pas ipak dobije novu šansu za život? Kada sazna da ga neće uspavati, baš naprotiv, da će mu se život potpuno preokrenuti?

Takav je slučaj sa Benijem, preslatkim osmomesečnim pitbulom. Nalazio se u skloništu ,,Carson Animal Care Center’’ u Kaliforniji. Nedeljama je čekao da neko obrati pažnju na njega i odvede ga u novi dom.  Već je počeo da gubi nadu da će se išta u njegovom životu promeniti, a onda se dogodilo čudo.

kakva sreca petface

Tog dana Beni je bio uznemiren dolaskom jedne porodice u sklonište. Pokušavao je da ostane miran, ali u njegovim mislilma su se motala pitanja ,,Jesu li oni moji’’ i ,,Jesam li ja njihov’’.

Benijev život je pošteđen. Plemeniti ljudi su primetili Benijeve tužne oči i želju za nežnošću. Kada je ugledao crveni povodac shvatio je da je došao dan koji je oduvek čekao.  Konačno će imati srećan život o kome je sanjao.  Nakon što su ga pustili iz kaveza, nije mogao da dođe sebi od uzbuđenja.

Njegova reakcija sve govori. To je sreća psa koji je dobio sve ono o čemu je sanjao: topao dom i porodicu koja će ga voleti i čuvati do kraja života.

Ukoliko ste u mogućnosti da usvojite psa sa ulice ili azila, uradite to. Ne sumnjamo da ćete uživati u njegovoj sreći i ljubavi. Samo oni znaju šta znači dobiti novu šansu za život, onda kada izgleda da je sve izgubljeno.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMEĐUNARODNI DAN DELFINA: Evo zašto su ova divna bića toliko posebna! (VIDEO)
Sledeći tekstZABLUDA ILI ISTINA: DA LI PSEĆA DLAKA PRENOSI COVID-19?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime