Naslovna VESTI PSI Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

0
pas kala

Ova mala princeza, Kala, skoro je izvučena iz lokalnog prihvatilišta. Prekrivenoj demodeksom, šugom, buvama i prljavštinom, ovoj malenoj duši je ozbiljno bila potrebna ljubav i briga posvećene osebe.

Otkad je prebačena kod veterinara, Kala je započela sa svojom terapijom kako bi se izborila sa problemom koji je imala na koži. Razumljivo, bila je potpuno preplašena i zbunjena, ali uz pomoć divnih ljudi koji joj pružaju pažnju, verujemo da će ubrzo naučiti šta je to prava ljubav.Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Pročitajte još: PRETVORIO SE U KAMEN: Napušteni pas bojao se ljudskog dodira. A sada… (VIDEO)

Kala ima i brata po imenu Koa, i majku Moanu i svi se nadaju danu kada će moći da budu ponovo ujedinjeni kao zdrava i srećna porodica. Do tada, Kala treba da se oporavlja, ali i da ima operaciju trećeg kapka.

Malena lepotica će dobiti svu pažnju koja joj je potrebna pre nego što se ponovo nađe sa majkom i batom, a zatim i bude udomljena u domu za stalno.Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Nažalost, uz svu brigu i pažnju, čak i ljubimci koji žive u domu često ne mogu izbeći napasti kao što su buve. Ukoliko je vaš pas često napolju, potrebno je preduzeti sve potrebne mere kako ne bi u vaš dom uneo buve.

Pročitajte još: NERAZDVOJNI: Rita i Dekster gladni i iznemogli, ali puni ljubavi!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime