Naslovna VESTI PSI KAMEN DA ZAPLAČE: Preživeli jer su se hranili ostacima braće i sestara?

KAMEN DA ZAPLAČE: Preživeli jer su se hranili ostacima braće i sestara?

0
kamen da zaplače

Teško je sterilisati. Teško je odgajati. Nije prirodno. Ovako govore mnogi koji se protive sterilizaciji ali mnogo je gore kako se ponašaju. Izgleda da je najlakše baciti i zaboraviti. Izbaciti živo biće i ostaviti ga da umre u groznim mukama. Slike koje ćete videti su zastrašujuće.

kamen da zaplače

7 štenaca, starih oko 40 dana je nedavno nađeno u okolini Zrenjanina. 5 beživotnih tela, razbacanih po livadi i još dva živa jadnička. Promrzli i pregladneli. Preživeli su jer su se hranili telima svoje braće i sestara.

kamen da zaplače

Pročitajte i ovo: MUČNO I BEZDUŠNO: Polarni medvedi “žive” u “hotelu” kao atrakcija za goste!

Kako ostati miran? Kako ne pobesneti i prokleti sve one koji omogućavaju ovako nešto? Koliko je zla u osobi koja je odvojila ove bebe od majke i ostavila ih da umru u najgorim mukama? Da li su ovi nesrećnici vredni odbrane stava da pse i mačke ne treba sterilisati?

kamen da zaplače

Ne propustite ovu divnu priču: POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK: Policajac je čekao pomoć za povređenog psa

Prema izvoru iz Zelenih Šapa tek sada počinje prava muka. Dva preostala šteneta treba negde skloniti, pružiti im negu, hranu, ljubav. Oni su prepuni. Imaju preko 100 duša koje su isto tako u nekom trenutku napuštene i odbačene. Potrebna im je svaka pomoć. Hrana, oprema, preparati… privremeni smeštaj i pomoć da se mnogi udome. U Zrenjaninu i okolini ima preko 30.000 domaćinstava. Da li je moguće da nema 100 onih koji žele da uzmu psa za ljubimca i bar za kratko potpuno isprazne sva mesta gde su trenutno smešteni?

kamen da zaplače

Izvor:  Facebook Zelene šape

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.