Naslovna VESTI PSI BEZDUŠNO: Ženu usnimila kamera kako vezuje svog psa i odlazi, ostavlja ga...

BEZDUŠNO: Ženu usnimila kamera kako vezuje svog psa i odlazi, ostavlja ga zauvek!

0
kamera petface

Prema nekim procenama, 75% od ukupne populacije pasa i mačaka spada u napuštene životinje. Zakon propisuje da je vlasnik, kućnih ljubimaca koji nije u mogućnosti da se dalje brine o njima, dužan da im obezbedi odgovarajući smeštaj. Ukoliko to ne učini, odgovara za prekršaj i može mu se izreći novčana kazna. Kod nas, za napuštanje psa slede kazne od 10.000 do 50.000 dinara za fizička lica.

POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM KOJI JE OSTAVIO PSA NA PUTU: Kamere snimile, a uz ogrlicu psa vezana srceparapajuća poruka!

Nažalost, tako je i u svetu! Često se zaboravlja da su jedini krivci za ogroman broj životinja beskućnika ljudi, neodgovorni vlasnici. Istraživanja pokazuju da je čak 80 odsto pasa nekada imalo vlasnika koji su ih napustili, dok je svega 10 do 20 odsto njih, rođeno na ulici.

kamera petface

U prilog ovoj negativnoj statistici govori i video do kog smo današ došli. Vodi nas do Perua, a šerovan je skoro 90 hiljada puta u nadi da će se ova osoba pronaći i kazniti!

ČEKALA GA JE MESEC DANA: Vlasnik ostavio ženkicu, ona uginula zbog „slomljenog srca“!

Na videu se vidi žena, srednjih godina, koja gura biciku dok u drugoj ruci na povocu vodi psa. Očito svog kućnog ljubimca, jer pas veselo trčkara pored nje. U sledećem kadru, vidimo istu ženu kako vezuje psa, seda na biciklu i odlazi. Ljubimac je za sve to vreme posmatra, čak u jednom trenutku seda mirno i kao da je čeka da se vrati.

Pogledajte koliko je ovo BEZDUŠNO i ZA NE VEROVATI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.