Naslovna VESTI MAČKE ČUVENI HRVATSKI KANTAUTOR PRESREĆAN: Pronašao sam Kikija posle 15 dana potrage!

ČUVENI HRVATSKI KANTAUTOR PRESREĆAN: Pronašao sam Kikija posle 15 dana potrage!

0
kantautor petface

Dubrovački kantautor Ibrica Jusić poznat je po mnogobrojnih zabavnim hitovima i šansonama. Ono što je manje poznato je da je Ibrica veeeliki poštovalac i ljubitelj životinja i vlasnik  dva ljubimca, psa Bonda i mace Kiki. I upravo mu je maca Kiki zadala glavobolje prethodnih 15 dana, kada se izgubila.

Beogradski bend IrieFM otpustio gitaristu, zbog okrutnosti prema životinji!

-Vratio se Kiki! Hvala svima, objavio je na svom Fejsbuk profilu ovaj sjajni hrvatski kantautor.

kantautor petface
Ibrica Jusić sa macom Kiki

Naime, punih 15 dana je Jusić tragao za svojom macom, koja je slepa, pa je briga bila dodatna! Izgubila se na Jadranskoj magistrali, kod Orašca, gde ju je i pronašao Boža.

Poznata pevačica, Mia, snimila spot kao pomoć napuštenim životinjama!

-Hvala svima, a posebno gosparu Božu iz Orašca, koji mi je javio da je Kiki kod njega. Već danima je bio kod njih, mislili su najpre da je divlji. On je našao svoje mesto u nekakvom bambusu. Jutros sam ga nakon dojave otišao tražiti po tom gustom bambusu. Onda sam u jednom trenutku s nekih dvadeset metara čuo mijaukanje. Kad sam ga uzeo u krilo gotovo 15 minuta mi je mjaukao, kao da mi je ispričao celu svoju avanturu. A kakva je tek bila scena kad ga je u autu dočekao Bond, pa ga krenuo lizati i maziti. Evo juče je bilo 15 dana da ga nema. Presretan sam, hvala svima, rekao je Ibrica, a prenosi Kurir.rs.

kantautor petface
Ibrica Jusić sa psom Bondom

Inače, pas Bond i mačak Kiki najbolji su prijatelji kantautora, a često zna d kaže kako su mu i terapeuti. Kad nastupa, Bond je sa njim na pozornici, a Kiki spava u hotelu.

-Kikija sam udomio, jer sam hteo da moj pas ima prijatelja. Kako sam svaki dan izlazio sa Bondom, mačak je bio ljut, pa sam i njega počeo šetati na uzici. Na dan sa Kikijem pređem jedan kilometar, jer se brzo umori, dok sa Bondom šetam i do osam kilometara na dan, izjavio je jednom Ibrica, koji se brinuo kako će pas prihvatiti mačka, ali srećom odmah su se sprijateljili, navikli jedan na drugog pa sad svuda idu zajedno.

DIVNO!

Foto: facebook.com/ibrica.jusic.12

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.