Naslovna VESTI PSI Tužni preplašen pas pronađen u KANTI ZA SMEĆE

Tužni preplašen pas pronađen u KANTI ZA SMEĆE

0
kanti petface

Ljudi svašta bacaju, pa se samim tim i štošta može naći u đubretu. Međutim, u jednoj kanti je pronađeno nešto, tj. neko kome tu nije mesto. Mladi pas je pronađen sam kako se trese preplašen u jednoj kanti u Birmingemu u Engleskoj.

Spasiocima koji su ga preuzeli nije bilo jasno da li je tamo ostavljen, ili se sam uvukao. Šta god da je bio slučaj, jedno je sigurno – pomoć mu je bila preko potrebna.

Pročitajte još: Pronađena dva NAPUŠTENA i SMRZNUTA šteneta

– Naša srca su bila potresena kada smo ga videli u kanti kako viri i trese se. Dovoljno da se svakom srce slomi, rekla je predstavnica udruženja koje ga je spasilo. Na svu sreću, to je bio trenutak kada je život počeo da se menja za ovog usamljenog psa.

kanti petfafceNiko ne zna zasigurno gde se nalazio ovaj 18-mesečni pas, odakle je došao i koliko dugo je živeo kao lutalica. Nije imao mikročip, te nije moglo da se uđe u trag vlasniku. Ono što se, pak, zna jeste da je njegova budućnost mnogo svetlija nego što je bila.

Pročitajte još: ŽIVOTNA POBEDA: Maca iz kante za smeće postaje nacionalni šampion Hrvatske!

– Dobija svu ljubav i pažnju dok mi brinemo o njemu. Sada uživa u blagodetima podnog grejanja, umesto u hladnoj kanti u lokalnom parku, zaključili su iz udruženja.

Iako je tek nekoliko dana spasen, vrlo brzo se opustio i obožava da provodi vreme sa ljudima, ali i da trči i igra se. Trenutno čeka da se pojavi neko ko će ga za stalno primiti u svoj dom i pružiti mu istu ljubav koju on svakodnevno pokazuje svojim spasiocima.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvog psa je vlasnik ostavio u šumi, vezanog za drvo, uz poruku da više ne može brinuti o njemu!
Sledeći tekstKRISTINA: “Mog psa više nema. Molim vas, PROČITAJTE i ne dozvolite da vaš doživi isto”

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime