Naslovna VESTI Srpska pevačica, Jelena Karleuša, GOLA u kampanji “PETA”-e protiv krzna!

Srpska pevačica, Jelena Karleuša, GOLA u kampanji “PETA”-e protiv krzna!

0
karleuša petface

-Radije gola, nego u krznu, poruka je Jelene Karleuše u novoj kampanji “PETA”-e protiv krzna. Ovo ne čudi one koji je redovno prate, jer je srpska pevačica već neko vreme veliki borac za prava životinja!

Već poznata po svojim izjavama za prava životinja i veganstvo, Jelena je ostvarila je saradnju sa nemačkim ogrankom međunarodne organizacije za prava životinja “PETA”, sa kojom je snimila vrlo zanimljive plakate kojima poručuje da se životinje ne smeju uzgajati i ubijati radi krzna.

Još jedna javna ličnost podržala prava životinja: „Postajem vegan. Spaliću sve bunde“!

Na svom Tviter nalogu, Jelena je poručila “Radije gola, nego u krznu!”, postavši tako prva zvezda na Balkanu koja se fotografisala u toj već dugogodišnje poznatoj PETA-inoj kampanji.

– Velika je čast biti u svetskoj kampanji rame uz rame sa nekim od najvećih imena na planeti, koja se bore protiv ubijanja i zlostavljanja životinja, poručila je Jelena svojim pratiocima, mislivš verovatno na Naomi Kempbel, Kloi Kardašijan, Evu Mendez i mnoge druge javne ličnosti koje su se priključile kampanji ranije!

Kako je navela pevačica, ona je “isoristila slavu na najbolji mogući način – protiv ubijanja nedužnih”.

-Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo lepši kada su naša srca i duše pune saojećanja i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osećali se lepo – ubijanje ne može biti lepo. Velika je čast i odgovornost biti zaštitino lice “PETA”-e za Evropu! U ime svih dobrih ljudi koji se protive ubijanju i zlostavljanju životinja! Molim vas, retvitujte do neba, dodala je Karleuša!

Ovom kampanjom, Jelena Karleuša je ujedno dala podršku nadolazećoj zabrani uzgoja životnja za krzno u Srbiji gde će od 2019. godine, nakon deset godina prelaznog perioda, biti zabranjeno uzgajati i ubijati životinje radi krzna kao što je to u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Austriji, i brojnim drugim državama Evrope.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSMEDEREVSKA PALANKA: Građani razvalili katanac i oslobodili 18 uhvaćenih napuštenih pasa!
Sledeći tekstVIDEO: Snimak dva zaljubljena pingvina je sve što nam je danas potrebno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime