Naslovna VESTI PSI KAŽI “PTIČICA”: Da li ste videli pseći selfi? (VIDEO)

KAŽI “PTIČICA”: Da li ste videli pseći selfi? (VIDEO)

0
kazi pticica, petface, pas

Svakodnevno gledamo more preslatkih fotografija ljubimaca na internetu i zaista uživamo u njima. Dobar broj njih je napravljen tako što vlasnici mame svoje pse omiljenim poslasticama kako bi gledali u kameru. Ali da li ste videli nekad pseći selfi?

Simon Gerc je otišla korak dalje – ona je napravila foto but svom mezimcu koji funkcioniše po principu nagrađivanja. Simon je poznata na youtubu po zanimljivim tehničkim stvarima koje sama pravi.

GLUMICA TUŽI ČOVEKA KOJI JOJ JE DIVLJAČKI UBIO PSA

SLAMA SRCE: Našli su je ostavljenu sa porukom zakačenom za ogrlicu

Njen najnoviji izum je kabina za slikanje pasa. Ona je napravljena tako da omogućava psu da se sam fotografiše, tj. da napravi selfi, a prvi koji je probao ovu inovaciju bio je njen ljubimac Skraps.

Simon je na ovu ideju došla kada je pokušavala da pokaže Skrapsu da sam pomera šapom po telefonu i fotografiše. Ali, kako je kod pasa to veoma teško, jer njihove šape nisu baš precizne, rodila se nova ideja.

kazi pticica, petface, pas

Simon je napravila mehanizam koji se sastoji od papučice sa dugmetom, kamere i dozera za poslastice. Osmišljen je tako da kada pas pritisne papučicu, dozer ispušta poslasticu i pravi se fotografija.

Nakon toga nastavila je sa izgradnjom kabine, a kako bi ona bila interesantnija, koristila je Lego kocke. Uskoro je kabina bila spremna za korišćenje, a ubrzo su se pojavile i prve Skrapsove fotografije.

Svoju ideju i fotografije podelila je i na Twitteru. Njena ideja veoma brzo se proširila internetom, a ljudi su bili oduševljeni.

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDevojka požurila DA SPASI DALMATINCA, a onda ugledala OVO
Sledeći tekstMorao hitno na dijetu nakon što se ZAGLAVIO U VRATIMA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime