Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Pronašla je Kekeca, kog je neko ostavio u kutiji, na suncu!

BEOGRAD: Pronašla je Kekeca, kog je neko ostavio u kutiji, na suncu!

0
Kekec petface

Njegovo ime je Kekec, a ono što odmah možemo da zaključimo na osnovu fotografija je da je on jedan presladak, čupavi psić. Dionisia ga je pre mesec dana našla ostavljen u kutiji, na suncu.

-Odmah sam ga odvela kod veterinara. Uradili su mu testove na Parvo i Štenećak. Sreća, pa je sve ok. Nije bolestan. Dobio je tabletice za gliste i parazite. Sad u ponedeljak je i revakcinisan. Sve je urađeno što je bilo potrebno, kaže nam Kekecova spasiteljka 😉

Kekec petface

Procena veterinara je da Kekec ima najviše 3 meseca. Nije znao ni da jede kada ga pronašla, jer su ga, po svemu sudeći, odmah odvojili od majke.

BEZ SRCA: U komšiluku je ostavljen pas sa najtužnijom porukom oko vrata!

Kekec petface

-Sada zna sve. Žena kod koje je trenutno ga je dosta naučila, ali i njena tri velika psa sa kojima Kekec živi. Uz pse živi i sa mačkom. Vrlo je mio, mazulja je. Plašljiv pomalo, ali to je više zbog toga što je bebac. Imam rok mesec dana da mu nađem dom. Boga molim da mu vaša objava pomogne, dodala je ona.

Kekec petface

Dakle, jasno vam je – on hitno mora pronaći porodicu koja će ga prihvatiti, voleti, maziti, jer on ništa manje i ne zaslužuje 😉

Kontakt osoba: Dionisia Barkuzu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.