Naslovna VESTI PSI Ovo je Kenzo i nestao je pre 2 dana. Ana nudi nagradu...

Ovo je Kenzo i nestao je pre 2 dana. Ana nudi nagradu za onog ko ga nađe!

0
Kenzo petface

Njegovo ime je Kenzo i prema fotografijama koje nam je poslala Ana Kaličanin, on je jedan prelep nemački ovčar! Nažalost iz dvorišta je jednostavno nestao u noći između 6. i 7. januara! Od tada Ana proverava svaki ćošak, svaku dojavu, svaki deo Beograda u kom bi Kenzo mogao da se nađe.

Kenzo petface

– Prepoznatljiv je po malom belom belegu na njušci, zaokružen je na fotografiji! Molim vas, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju, da nam se javi! Nestao je iz dvorišta, u okolini Resnika. Potez Resnik, Dugo polje, Bubanj potok, 1000 ruža, Jajinci, Pinosava, selo Rakovica, kaže za naš portal Ana.

ČUDO: Autistični dečak ponovo sa svojim psom koji je misteriozno nestao!

Kenzo petface

Obzirom da je Kenzo vlasnički pas, ČIPOVAN JE, tako da ukoliko primetite nemačkog ovčara, izgubljenog i uplašenog na ulici – odvedite ga na čitanje čipa. Ana naglašava da se ne plašite, jer on nikako nije agresivan!

Kenzo petface

– Nema ogrlicu, ali je čipovan. Voljen je i pažen najviše na svetu! Isto toliko nam nedostaje! Nudimo i nagradu nalazaču, samo da nam se vrati! Ima 6 godina i najmiliji karakter, dodala je Ana.

EMOCIJE PRŠTE: Susret porodice i psa, koji je nestao pre 9 godina! (VIDEO)

Kenzo petface
Karakteristična “flekica”

Ukoliko imate bilo kakve informacije o njenom izgubljenom ljubimcu, molimo da je kontaktirate na brojeve telefona: 063 212-576, 062 8212-576 ili 069 1970-392.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVAKO SVI: Tržni centar otvorio vrata za napuštene pse!
Sledeći tekstOvo je Žika, pas kog je konobar juče pustio u kafić da se ugreje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime