Naslovna VESTI PSI BRAVO: Dođite na žurku u KC Grad, a umesto ulaznice, ponesite kesicu...

BRAVO: Dođite na žurku u KC Grad, a umesto ulaznice, ponesite kesicu hrane za pse!

0
kesicu hrane za pse petface

Kesicu hrane za pse, staro ćebe ili garderobu. Ovo je smao deo stvari koje možete poneti u četvirtak i umesto ulaznice na žurku, donirati za napuštene pse!

Još jedna u nizu akcija beogradskog kluba KC Grad i humanih ljudi, pokušaće da bar na kratko pomogne udruženjima koje brinu o napuštenim životinjama! Kako je za Petface rekla Sanja Janićijević, jedna od devojaka koja organizuje žurku, sve što možete da izgubite ukoliko ne dođete je sjajna zabav – pre svega!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Humanitarna svirka za napuštene pse – Gileta, Lakija i Rea!

kesicu hrane za pse petface

– Ispred novoosnovanog udruženja Džeki pozivam sve ljude koji žele da se zabave, opuste i pri tome pomognu napuštenim životinjama da u četvrtak, 10. marta dođu u Kulturni centar Grad na našu skromnu žurku! Na žurci će se prikupljati novac za plaćanje pansiona za kuce o kojima brinu devojke iz ovog udruženja, ali i hrana koju će donirati Udruženju za zaštitu životinja i prirode Lesi iz Bača, rekla nam je Sanja.

Pročitajte još:
BRAVO, BRAVO: U akciji Petface-a i takmičenja u klizanju sakupljeno 250kg hrane za napuštene!

Ono po čemu je ova žurka posebna je da ulaz plaćate u potrepštinama za pse! Dakle, donesite kesicu hrane za pse ili ono što može da pomogne nekome ko je napušten – ampule protiv spoljašnjih parazita, tabletice protiv unutrašnjih parazita, staro ćebe, jastuk, garderobu,.. U slučaju da baš ništa od navedenog nemate spremno, možete i platiti „ulaz“, simboličnih 200 dinara! Sve što se sakupi, što je najbitnije, ide za ove odbačene prijatelje.

kesicu hrane za pse petface

– Za dobru atmosferu biće zaduženi DJ-evi Craftermath, Trifun i Milan Bogić koji su im izašli u susret i odlučili da im pomognu na ovaj način, i one im se ovim putem zahvaljuju od srca! Dobra zabava je zagarantovana, a nadamo se velikom odzivu ljubitelja životinja, muzike i dobrog druženja, rekla nam je Sanja.

Iako je KC Grad već kultno mesto okupljanja i pokretača sličnih akcija, ponovićemo još jednom njihovu lokaciju: ulica Braće Krsmanović broj 4!

VIDIMO SE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOD ŽRTVE DO SPASIOCA: Spašeni pas je maskota jedne vatrogasne stanice!
Sledeći tekstUŽIVO IZ ČAČKA: U poplavama evakuisano preko 400 ljudi, a oni NISU hteli bez psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime