Naslovna VESTI PSI Porodica je napustila Ketlin, ona ih je tražila i prešla više od...

Porodica je napustila Ketlin, ona ih je tražila i prešla više od 30km – DVA PUTA!

0
ketlin petface

Ketlin je jednostavno tražila svoju staru porodicu i dom. Oni očigledno nisu delili istu emociju i ljubav prema njoj, kao što je ona pre njima. Priča nas vodi u Oklahomu. Kada se porodica keruše Ketlin preselila, nije mogla da zadrži svog ljubimca. Tako su je poklonili novom vlasniku koji je bio udaljen nešto više od 30 kilometara daleko.

Šestogodišnja Ketlin je živela sa svojom porodicom otkad je bila maleno štene, pa ne čudi zašto su joj toliko nedostajali. Ona je rešila da uzme stvar u svoje šape i potraži ih! Put pod noge! Napustila je svoje „novo“ dvorište i odšetala. Išla je ka svojoj staroj kući.

Dijana je sa svojim mužem krenula na odmor, a završili su spasavajući 34 napuštena psa! (FOTO)

ketlin-petfaceKontrola za životinje je spazila u starom komšiluku i pretpostavila da Ketlin traži svoju staru porodicu. Nažalost, oni za to nisu marili.

Doris je bila napuštena sa 4 dana, ali je preživela i izrasla u DIVNOG PSA!

Niko sem Ketlin nije znao kako je uspela da prepešači put dug 30 km bezbedno. Vraćena je novom vlasniku. Međutim, posle nekoliko dana, ponovo je učinila isto… krenula ka svom starom domu.

ketlin-petface– Kada je došla prvi put, samo smo je vratili novom vlasniku, kada je drugi put opet prepešačila istu rutu, pretpostavili smo da joj je potreban dom koji je udaljeniji, rekli su za sajt Dodo Animals u Kontroli.

Ketlin je tako postala pas za udomljavanje i nije prošlo mnogo vremena, prijave su samo stizale jer je ovoj lojalnoj i odanoj pametnici teško odoleti. Koliko god da je patila za starom porodicom, sada ima novu koja će joj, sasvim sigurno, dati dom kakav zaslužuje! U Teksasu će joj društvo praviti još četiri psa, klinci i veeeliko dvorište po kom će moći da istražuje… 🙂

Psi – divna, divna bića…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstStara čivava Berta je bila toliko gojazna da nije mogla ni da hoda
Sledeći tekstPRIKLJUČI SE I TI: Novinarka osudila sve kojima su ljubimci deo porodice – Internet pokrenuo akciju „U ime porodice“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime